kadıköy kuaför ramazan rezilliği

23 ocak akşamı gerçekleşmiş olaydır. Kadıköy’de bulunan kuaföre, uzattığım saçlarımı kestirmek için gittim ve üst kısmın fazla uzadığını, üzerinden “biraz” almasını söyledim ve adam çat diye yan kısmını tamamen kesti (4-5 cm uzunluğunda kaldı saç). Daha kısaltsa daha beter olacağı için dönüşü olmayan iğrenç bir kesimle karşı karşıya kaldım. Kuaför sahibinin tepkisi ise “ne yapalım oldu uzamasını bekle” oldu. Üstelik bunu olmaması gereken bir üslup ile yaptı. Müşteriyi rezil hale getirip üzerine telkinlemek yerine saygısızca ve umursamaz bir tavırla karşı karşıya kaldık. Beceri ve saygı sıfır.
ben de ankarada oyle bir berbere denk geldim. uzatmışım omzumu geçen şekilde ve uçlarından aldıracagım ve dedim ki 3 defa küt kesme. omzumun üstünde küt bir kadın modeli yaptı. lan sığır 2 metre 95 kilo adamım ben bunla nasıl gezeyim diyemedim zira adamlar çok çabuk 5 kişi oluyor. uzaklaşmak lazım.
berber benim için her zaman bi tabu olmuştur. gittiğim,yerleştiğim şehirde asla rastgele bi berbere gitmem. etrafa sorup soruşturum ve gittiğim berberle iyi iletişim sağlamaya çalışırım. bu biraz da sizin suçunuz. yapacak bişey yok