jet sosyete

/ 2
Gülse birsel'den yine bir efsane proje geliyo avrupa yakasını özleyenler tadından yiyecek demesi
avrupa yakası tadını verirse helal olsun ama bana yalan dünya olacak gibi geliyo
avrupa yakası +yalan dünya =jet sosyete mekanlar benzer karakterler benzer umarım güzel birşeyler çıkar ortaya
insanların beklentilerini çok yüksek tuttuğu bu yüzden belki beğenmeyebilecekleri, 18 şubat 2018 tarihinde Star tv de 1. bölümü gösterilecek dizidir.
Gülse Birsel’ in yeni projesi. içinde Engin Günaydın’ ı görmek istediğimiz ama büyük ihtimalle senaryoyu kendisi beğenmediği için göremediğimiz yapım. Avrupa Yakası’ nın çıtasını yakalar mı bilinmez ama hepimize hayırlı uğurlu olsun. Şahsi yorumum beklentimin altında kaldı.
ilk bölümü hayal kırılığı yaratan dizi en azından benim adıma.izlerken sıkıldım. karakterler zamanla oturabilir ama yalan dünyadan öteye gidemeyecek gibi ki ben yalan dünyayı başarılı bulmuyorum..avrupa yakası kalitesini yakalaması zor.avrupa yakasındaki karakterler rol yapıyor gibi değillerdi.ama bu dizide herkesin rol yapmaya çalıştığı çok açık.
oyuncu kadrosunun sağlam olduğu gürse birsel yapımı olan dizi..
ilk bölümde beklenen etkiyi verememiş dizidir. zorlama karakterler olduğunu düşünüyorum. kadro aynı ve güzel, özellikle (bkz: çağlar çorumlu) çok başarılı ancak, bu insanları hep benzer tiplerde görünce artık kasmaya başlıyor.
ilk bölümde beni bol bol güldürmüş dizidir. gelecek bölümlerini de merakla bekliyorum. zaten 2 saatlik bir dizi de ne bekliyorsunuz ki?
Guzel ulkemin ihtiyaci olan dizidir. komedi insani saglikli kilar. gulse birsel de bu isi cok iyi yapiyor
bi siki de beğenmeme timimin ısrarla "boğonmodok" dediği dizidir. daha ilk bölümden beğenmemek de anca bize özgü bir durum.
/ 2