jahrein

türkiye'deki en iyi streamer lardan biri. twitterdan yakın zamanda kavgası var.
almanyada medikalle alakalı birşey okumuş, ismi ahmet sonuç olan, muhteşem mizacı olan, yüzyüzeyken herşeyden sıkılan, çok zeki bir twitch streamerı. aynı zamanda youtube kanalı da vardır. küfür ağzına yakışır ve klasik türk 3. sınıf komedyen mantığıyla, olup olmadık yerde, aşırı tepki vererek etmez. gerçekten içten geldiğini duyarsınız. en son almanyada ikamet ediyordu. stream ve youtuberlık dışında, rahatlıkla güvenebileceğiniz, iyi bir dosttur.
twitch ve youtube üzerinde birkaç farklı videosunu izlediğim, içten ve doğal mizaçlı kişidir. doğaçlama olarak yaptığı mizah ile şaşkınlık uyandırır. bikaç kere izleyince hemen kanınız kaynar, tavsiye edilir
bilinenin aksine twitch değil youtubeda başlamıştır türkiyenin düzenli video atan ilk youtuberıdır şu an twitch üzerinden düzenli yayınlar yapmaktadır vidanjörrrrr !
youtube da yaşadığı metro muhabbetinden ve gösterdiği tepkiden sonra daha da bi sevdiğim inanılmaz başarılı streammer abimiz
Jahrein muhabbeti keyifli sevdiğim bir yayıncı ancak kendisinin bilmediği bir şey var ki o da dünyanın en zeki ve kültürlü insanı olmadığı.
Yayınlarını düzenli takip eder ve keyifle izlerim ancak kesin olarak bilmediği konularda yanlış bilgi verdiğinde,doğrusu bu diyen insanları aşağıladığına,küçük düşürdüğüne çokça şahit oldum.
Jaho'cuğum emin ol ortalama bir insandan biraz daha kendini geliştirmiş birisin ama senin gibi milyonlarca insan var ve çoğu da çevresine karşı bu kadar ego püskürtmüyor.
I'M SPECIAL tavırlarından çıkması dileğiyle.
Herkesi eleştiren her boka bir kulp bulan abartılmış balon bir viral.
Youtube’da başlayıp birkaç farklı canlı yayın sitelerinden sonra Twitch’e geçmiş insan. Babası kıbrıslı anası antalya yörüklerinden. Liseyi antalya’da üniyi almanya’da okumuş. Şu an polonya’da bulunmaktadır. Bir ara g2a de çalıştı ama şu an sadece twitch ile ilgileniyor herhalde. Viral falan değildir. 10 sene piyasada kalan viral mi olur ameka. Bilgilidir eğlencelidir farklı bir bakış açısına sahiptir. Dil özürlüsü bana bildiği diller muazzam gelmektedir. İnsanlar oyunculuğu için değil muhabbeti için izlemektedir yoksa hiçbir oyunda profesyonel seviyede değildir jaho. Ki olmaya da çalışmıyor. Ama beyinsiz izleyicileri sayesinde her şeyi ben bilirim havası var. Jaho ne dese doğru aq hüloo diye izleyenler var. Beni de öyle destekleseler benim de götüm kalkar. Siyasette olduğunu düşünsenize bir de üff.
yıllar önce beraber dota ve h1z1 oynadığımız kişi. tabii o zamanlar bu kadar tanınmıyordu. o zamanki jaho neyse şuanki jaho da aynıdır. gram ego kasmamıştır. geldiği yeri unutmamıştır. seviyoruz seni jaho!
gayet severim zira doğal adamdır, YouTube kanalini baya takip ederdim m&b sevenler bilir. simdi de twitchte gayet sağlam isler yapıyor. ayni zamanda can yucel hayrani midir bilinmez ama lafini esirgedigini hic gormedim, bizde gote got derler hesabı kendi dogrusunu catir cutur soyler
Geçen twitterde olan yer verme muhabbetinde ki mentionlarda kendisi gibi düşünmeyen ve bunu güzel bir dille ifade eden, açıklayan insanlara iğrenç küfürler ettiğini gördüm. Bu kadar kalitesiz ve kişiliksiz bi karakter olduğunu bilsem videolarına bile tıklamazdım