izmir metro ağ haritası

izmir ili için, yapılan ve yapılması planlanan metro hatlarını gösteren ağ haritasıdır. haritaya bakarak gitmek istediğiniz duraklar arasında aktarma ve benzeri durumları da hesaba katarak bir plan yapabilmenizi sağlar. buyrun efenim.

http://www.izban.com.tr/App_Themes/Default/images/AGHARITASI.jpg
fahrettin altay ile başlayıp, evka 3 ile biten metro ağıdır.

bunun yanı sıra tramvay ve izban raylı sistemleri de mevcuttur.

metro durakları şu şekildedir; f.altay, poligon, göztepe, hatay, izmirspor, üçyol, konak, çankaya, basmane, hilal, halkapınar, stadyum, sanayi, bölge, bornova, ege üniversitesi, evka-3.

evden eve nakliyat
yapımı devam eden kısmın yanıltıcı olduğu ve daha ihale aşamalarında dolandığı gerçeğini göz önüne alırsak ve mevcut belediyenin, belediyecilik basiretini de göz önüne alırsak 2030 dan aşağı tamamını aktif göremeyeceğimiz bir harita.
yapım aşamasının çok uzun sürdüğü izban ve metro sistemi son senelerde bizlere çok büyük bir rahatlık sağlasa da yurtdışındaki demirağlarını gördükten sonra hala çok fazla eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum.
umarım en kısa zamanda yalnızca tek yönlü değil, sağa sola doğru da demirağlarının sayısı artar.
Spidermanin duvara fırlattığı ağdan farksız büyüklük ve karışıklıkta, abilerimiz şehrin altına istasyon şehri kurdular bir de asla bitmiyor hala devam eden hummalı bir harita
pek de bir işe yaramayandır. ne zaman izmir metrosuna binsem küfrediyorum.