ispanyolca ögrenmek

/ 5
Uzun zamandır kendi başıma yapmaya çalıştığım şey. Güney Amerika (brezilya hariç) ve İspanya'da konuşulmasıyla önem arz ediyor.
Edit:Kendime 2018 sonunda akıcı bir şekilde konuşma hedefi koydum. Dilbilgisi temelini daha sağlam oluşturmak için babbel üyeliği satın aldım (bkz: babbel)
Düzenli dizi izlemeye çalışıyorum en kötü youtubedan kısa videolar izlemeye çalışıyorum. eğer benim gibi uzun yıllar altyazılı dizi bulamadıysanız ing altyazılı bir site buldum ordan izliyorum. Dizi önerisi olan varsa ya da siteyi merak eden varsa mesaj atabilir :)
öğrenmeden ölürsem gözümün açık gideceğine emin olduğum tek şey olabilir. özellikle dilin fonetiği kulakta çok güzel bir haz bırakmakta diye düşünüyorum. tabi ki son dönemlerde patlayan ispanyolca şarkı furyasının da çok büyük bir etkisi söz konusu.
fransızcayı öğrenmeyi başarabilirsem eklemek istediğim dil
keşke her şeyi geniş zamanda söylesem bu nasıl geçmiş zaman insafsızlar diye feryat ettiren, bir yerden sonra yıldığınız için yüklemi hangi zamanda kurduğunuzu önemsemediğiniz dil
İki ders kursuna gidip bıraktığım eylem. Dersler ve hocanın anlatışı çok eğlenceliydi. Dilde şarkı gibi geliyordu bana ondan çok akılda kalıcıydı. Keşke bırakmasaymışım.
öğrenmek istediğim ancak henüz herhangi bir uğraş veremediğim dil.
pablo'ya selam olsun.
yaklaşık 3 hafta önce başlayarak bu gruba dahil olduğum kurstur. ayrıca hangi hayvan dedi bunu (bkz: ispanyolca çok kolay yeaa)
bildiğim birkaç kelimeyi ispanyol arkadaşa söylediğimde aksanımın güzel olduğu yönünde verdiği gazla tekrar başlamaya niyetlendiğim eylem (bkz: üşengeçlik)
iki yıldır latin amerikada yaşayıp hala bu dili öğrenememiş biri olarak diyeceğim tek şey: eeeyyy ispanyolca bu dili senden öğrenecek değiliz.
sanıldığı kadar zor olmayan uğraş. özellikle beginner seviyede İspanyolca kasacaksanız, www.voscreen.com sitesini tavsiye ederim.
/ 5