işi gücü bırakıp kampa gitmek

/ 3
İşten güçten gezmeye fırsat bulamayanların durumudur. Yapılması gereken işlerin önemli kısmını halledip, gerisini erteleme durumudur. Çoğu zaman iş ortağınızla, patronunuzla ya da şefinizle sorun yaşamanıza sebep olur. Ama tadından yenmez.
Buraya kadar gelip taşma durumunda sık rastlanır sonra bir bakmışsınız pamuk prenses olmuşsunuz
İşi gücü bırakıp kampa gitmek diye yazılıp iş için gerekli gücü, huzuru, mutluluğu edinmek için kampa gitmek diye okunur.
bazen insanlardan kaçıp kendine vakit ayırmak, bazende yeni insanlarla tanışıp hunharca eğlenmek ve hayattan zevk almak için yapılan en keyifli aktivite.
herkesin aklının bir köşesinde olan, ama uygulamaya geçiremediği fikir. cesaret gerektirir
gidildiği zaman ''neden daha önce yapmadım'' denilir. kendine reset atmaktır fakat istanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız etkisi pek uzun sürmez, sık sık yapılmalıdır.
Hayata ve kafaya reset atma yöntemidir. Bazen durmak gerekir. Bazen tüm teknolojiden uzaklaşıp ilkel şartlada yaşama ve şikayet ettiği şeylerin aslında şükretmesi gereken şeyler olduğunu anlamak için yapılması gerekendir. Milyon dolar versen bulamayacağın huzuru bir kamp ateşi etrafında bulma, kumaş parçası evinde mutlu olma sanatıdır.
özgürleşme yolunda yapılacak en güzel cesaret eylemlerinden biridir.
/ 3