iptv

ıp tv herkesin ulaşabileceği ve izleyebileceği bir platformdur. özellikle futbol maçlarının yayınlandığı ve genellikle bu sebeple kullanılan bir platformdur. ıp tv herkesin istemiş olduğu ve araştırarak sahip olmak istediği bir televizyon ortamıdır.
tanım olarak incelediğimizde aslında çok yabancı olmadığınız iki bölüm halinde değerlendirebiliriz ıptv‘yi. tv kısmı bildiğimiz anlamda televizyonu ifade ederken; ıp, yani ınternet protocol kısmı veri akışını ve yöntemini gösteriyor. bu ikisini birleştirdiğimizde en sade tanımıyla internet yoluyla veri akışı sağlayan ve neredeyse bir bilgisayar haline gelecek olan televizyonlardan bahsettiğimizi söyleyebiliriz. sunucuya size verilen kullanıcı adı ve şifre ile bağlanıyorsunuz. sonrasında dünyanın her yerindeki ulusal, uluslarası belgeselleri, futbol maçlarını, haber kanallarını vs rahatlıkla izleyebilirsiniz.
kaçak falan değildir bence :) herkesin sahip olması gerektiğine inandığım dijital platform :)
türkiyedeki insanlara paranızı yedirmeyin, aliexpress üzerinden alın şeklinde tavsiyeler alıyorum. yeşillendiren olursa takipteyim.
Katar sermayesine para kazandırmak istemeyenlerin tercihine saygı duyduğum olay.
ıptv(internet protokolü televizyonu) adından da anlaşılacağı üzere televizyon programcılığının internet protokolü kullanılarak iletilmesidir. daha anlaşılabilir şekilde ıp tv’yi şifreli veya şifresiz kanalların, ıp paketlerine dönüştürülerek internet erişim teknolojileri üzerinden son kullanıcıya yayınlanması şeklinde açıklayabiliriz. yani ıp tv, dizileri ve filmleri uydudan iletmek yerine internet bağlantınız üzerinden gönderir.ilk yayını abd kanalı abc’nin world news now programı olan ıp tv, amerika ve avrupa ülkelerinde 2000’li yılların başlarında kullanılmaya başlanmıştır. ıp tv’nin çalışmaları türk telekom tarafından ülkemizde 2008 yılında başlamıştır. 2 yıllık bir geliştirme sürecinden sonra ise tivibu adıyla kullanıcıların kullanımını sunulmuştur.


https://www.neroviptv.com