iphone kullanıcılarının user friendly terörü

cevaplanabilir entry
başlığın uzun hali: "iphone kullanıcılarının sürekli iphone kullanıyorum çünkü user friendly demesi" olacaktı, malum karakter sınırı.

he gülüm sadece iphone kullanıcı dostu zaten, sen jetle giderken biz at arabasına biniyoruz sanıyor haspam. android kullanıcılara bok atmak için eline geçen her fırsatı kullanıyor. sosyal hayatta android ve iphone kullanıcıları arasında savaş var sanki.
şunu da belirteyim iphone'un diğer telefonlardan ayrılan en bariz özelliği, internet olmaması durumunda dahi ipod ve macbook ile bağlantı kurabilmesidir. bakın bu saygı duyulası bir teknolojidir, aksini iddia eden çarpılır zaten. tüm derdim iphone kullanıcılarının ağzını yaya yaya ve papağan gibi tekrar ettiği user friendly lafının yarattığı mide bulantısıdır.

ezcümle, iphone kullanmak statü değildir, özelliklerini bilmeden kullanan da kafasızdır.
Hayatında hiç iphone'u olmamış fakir yazar serzenişidir.
Android'i 2.el pazarında çok büyük zararla satarsınız oysa iphone android kadar gözünüze batacak miktarda 2.el piyasasında değer kaybetmez.
bir müzik senkronizasyonu ve dosya alımı için bile 40 takla atan bir işletim sistemi hakkında user friendly denmesi de ayrı komik durumdur. çevremde bir çok kişiyi android'e çevirdikten sonra bu durumlar karşısında fikrinin döndüğünü görünce de ayrı keyif alıyorum. ön yargılarınızı yıkın. (eski apple kullanıcısıyım)