interrail türkiyenin eleştiri kabul etmemesi

Yaptığı hataları duydukları zaman kendilerinden geçiyorlar. Bu başlık da silinecek büyük ihtimal. Hesabımı bile silebilirler ama yanlış yaptıkları söylendiğinde çıldırıyorlar.

Edit: başlık imla
daha başlık açmayı bilmeyen (bkz: başlık sıçmak) kelimeleri eksik yazan yazarın açtığı başlık. doğrusu için (bkz: interrail türkiye'nin eleştiri kabul etmemesi) interrail türkiye ile gezgin sözlüğün birbirinden farklı platformlar olduğunu anlamayan yazarın açtığı ve anlayamamış olan yazarların da destek vereceği başlık. herhangi bir eleştirinin yapılmadığı başlık. (bkz: mal yazar beyanı).
ne olduğunu anlamak için (bkz: interrail türkiye vs gezgin sözlük)
her grup gibi interrail türkiye'de eleştiri kabul eder ama bunun bir dozu ve adabı vardır. mesela son bolurail kampından sonra herkes umarsızca eleştirmeye başladı grubu. işte böyle eleştirirsen dostum bu eleştiri olmaz bu bildiğin karalama kampanyası olur.

mesela grupta atılanların çoğu neden atıldığının farkında değil. adam ana avrat sövüyor sonra neden beni attınız. ee sövdün ulan?

grupta arama yapılırsa yöneticilere yapılan eleştirileri görebilirsiniz. mesela en son birisi " bu kadar kalabalık kamp yapmayın olmuyor" minvalinde bir şey demişti insan gibi sıralamıştı geçerli sebeblerini. o duruyor.
eksiğini görmüşsen ikmal ediver
yanlışını gördüysen doğrusu için yardım ediver
hatasını gördüysen güzellikle doğrusunu sunup sergileyiver

..Lakin eleştirmek benim lugatımda hoş karşılamadığım bir kelimedir, Vesselam.
Gayet kibar attığım yorumlar camprail instagram hesabından silinmesiyle oluşan düşünce