interrail türkiye adminleri

çok sevdiğim ve götünden ayrılmadığım interrail gruplarının adminleridir. çoğunluğuna sırtınızı dayayın gerisini onlara bırakın. sözlükte çoğu kişinin karşılaştığı ya da sosyal medyada karşımıza çıkan kişileri az çok yorumlayayım istedim. hepinizi azıyla çoğuyla seviyorum tarafsız gözle yazıyorum alınmayın pılisss!



(bkz: gamze kartal)- yöneticiler içerisinde en asili olabilir, muhtemelen de en eskilerinden biridir.her etkinlikte gamzeyi görünce keyfim yerine gelir.

aslı havva türk- derin interrail'in ana elebaşı olması lazım. çok tatlı ve çalışkan kız izlenimi veriyor. geçen sene nasuh mahruki etkinliğinde doyasıya sarılınca böyle bir ayrı sevmiştim.

can aslan- çözemedim ne ayak, ortamlarda abim olsa denilen kişilere benziyor. goygoyunu severim.

atacan altıncan- çok sevemedim, samimi gelmeyenlerden. götü yere yakına bulaşmam ben aga.

gülsün güneş- derin interrail tayfasının başını çekenlerden. sosyal medyada fazla saldırgan görünse de tatlı bir fondueye benziyor.

merve nisa- tam bir görev adamı, adminlerin egemen korkmazı. gruptan evlendi düğünrail yaptı diye hatırlıyorum uzundur görünmüyor.

bestami köse- zeus, birşey dersen çarpılıyorsun. fakat özeleştiri yapması gereken insanlardan biri. daha çok interrailde vakit geçirmeli.

serge- ne ayak çözemedim bu tipi ben. etkinliklerde sakince köşede otururken sosyal medyada hulka dönüşüyor pezevenk.

furkan parlak- yardım meleği. interrailde nerde bir yardım var, orda görürsünüz kendisini. sürekli dolandırılıyordu bir ara. şimdi o da kayıplarda.

ilyas ay- keyifli elemandı bu, foodrail'in mi admini. hangi etkinlikti hatırlamıyorum çiğ köfte satıyordu. geçen buluşmada sürekli para konuşan bir görgüsüze dönüşmüş. yapma yavrum.

sıla berrak- kıvırcık marul, önceden görüyordum bi ara tanışmaya falan da çalışmıştım ama o gelmedi. olsun, güleç yüz.

yiğit kurt- food admini olsa gerek, çok değişik bir karakter. bir ara babasıyla olayı vardı hatırlayamadım ama iyi birine benziyor.

camprail kenan- bu adamın ne ayak olduğunu çözemedim, sakalını biliyorum bir de kamplarda çok adminlerle göremiyorum. iyi biridir heralde.

sabri güven- varlığı yokluğu belli olmayan kendi halinde bir tip. ne admini bile belli değil o derece belli değil.

(bkz: mert gültekin)- camp grubunun admini sanırım, en değişikleri bu. geçen youtubeda karşıma çıktı. deve daşşağı falan yedim diyordu.

(bkz: anıl ünlü)- efendi bir çocuğa benzeyen ne ayak olduğunu anlatamadığım ana grup admini.

ismail hakkı kaya- bestami bir kampta ezan okurken çekmişti bunu.adam tecvid falan biliyordu muhtemelen ya imam ya da imam hatip öğrencisi.

neslihan çolak- en güzel kalplisi bu kız, takip ediyorum kedi köpek at falan.

hakan lokmacı- bilader sen aşırı bişeyler içiyorsun, suratına falan bir bak len kimsin ne ayaksın interrail seni niye admin yapmış bilmiyorum ama sana yaklaşmam ben, yakarsın adamı baboli.

betül anaç- bu kızın bir manitası vardı yakışıyorlar, arada kamp mamp fotosu atıyordu şimdilerde kayıp.

muhammed kaygısız- bu tipe de ısınamadım. nargileci.

sencer kaçan- avukat olanları buydu sanırım. bir abant kampında elinden ekmek yemişliğim var. tipi falan bir acayip.


aklıma gelenler bunlar. ara ara güncellerim belkim. adaletli olun hayınlar.
Sözlerim grupların ruhuna uygun hareket eden, yardımsever, minnoş atlara yönelik değil.
Bazı adminler mod.lar var ki.. sanki dünyayı kurtaran bir örgütte yöneticilik yapıyormuş kadar egolu ve üyelere yukarıdan bakıyorlar. Alt tarafı bir facebook grubunda yöneticisin, bu ne burnu havada olma hâlidir. Beni gruptan soğuttular.