instagram için yaşayan gençlik

/ 3
her boku elestirenlerin yeni trendidir. bunlarin anasi babasi televizyona seytan aleti diyordu, internet cafe’ ye giden cocuklarini dovuyorlardi

sonra eve bilgisayar aldilar hersey guzellesti.

kendine bi hesap ac.
keşke paralı olsa o zaman o kadar görsel paylaşabilecekler mi ? twitter iyidir.
Bu başlıkları açan adamların IŞİD üyesi olmasından şüpheleniyorum net. Bu kafada insanlar için satranç haram o derece popüler kültüre tahammülü olmayan toplumun kanalize olduğu her şeye karşı bir tavırları var farklı olduğunuzu düşünüyorsanız Vizontelede ki kekeme imamdan farkınız yok ayiktirayim.
insanlar eğleniyor işte ya çok şaapmamak lazım. ha senin kendi çizgin vardır sende ona göre yaşarsın kimse bişey demiyor buna zaten.
boş gençliktir. sosyal medyada manken, gerçek hayatta kezban tiplerdir. zannedersinki sürekli dışarıda sosyalleşir, eğlenir ama evde kareli pijamasıyla uzanmaktadır.

(bkz: hayaller hayatlar)
Bence insanın kendine verdiği değer bir başkasının ona söylediği bir söz, yaptığı bir hareketle şekillenmemeli. Karakter inşa etmeden instagram ve sosyal medya profili oluşturan insanlar, kendilerini ve daha da kötüsü karşısındaki kişiyi beğeni ve takipçi sayısına göre ölçüyor. Bunun neresi sağlıklı?
Sosyal medyada bir şeyi gerçekten yapmanıza gerek yok. Yapıyormuş gibi görünseniz yeter. O yüzden insanlar bilgi ve ilgi sahibi olmadan, bir çok konuda uzman gibi görünüp bunun sağladığı içi boş özgüvenin tadını çıkarıyor. Gerçekten yetersizse bile sosyal medya bunu örtüyor. Tabi bu gerçeği değiştirmiyor. İçi boş ambalaji güzel insanlar oldukça çok. Dikkatli seçmek lazım
İnstagram için yaşayan gençlik diye bir şey gerçekten var ve bu sorunsalın ifade edilmesine yukarıdaki yorumlarda gördüğünüz üzere tahammül edemeyenler de var kendileri de böyle olduğu için ya da böyle olanlarla mutlu oldukları için.
Burda önemli olan şey kişinin sürekli foto çekmesi değil bir fotoğrafçı da bir çok zaman fotoğraf çekip bunları biriktirir her an güzel bir şeyler yakalamanın peşindedir hobidir sanattır vs. ama,
Bana göre sıkıntılı olan instagram fotoğrafçılığı veya samimiyetsizliği diye düşündüğüm şeydir.
Bazılarında hastalık derecesine gelmiş bu durumun sıkıntısı bu kişiler insanlara karşı samimiyetsizdirler, ve daha büyük sıkıntı ise kendilerine de samimiyetsizdirler.
İnstagram araç olmaktan çıkmış amaç olmuştur.
“Yaşanılan anlar paylaşılmak için instagram kullanılmaz instagram da birşeyler paylaşılmak için yaşanılır’’
Düzenin esiri olmayın , insanlar veya bir takım kaygılar için yaşamayın kendiniz için yaşayın önce kendinize samimi olun yeter. Olay ben zaten samimiyim instagramda fotolar paylaşınca mutlu oluyorum falan değil. Neyi ne için yaptığınızı sorgulayın kendinize itiraf edin bunu başardığınızda çok daha huzurlu olacaksınız eminim hadi bakim şimdi dağılın.
/ 3