insanların kripto parayla kafayı bozması

bugünlerde konuştuğum herkes kripto ekonomi uzmanı oldu nedense. işin içinde olmayan biri olarak benim dahi yaşanan düşüşten haberim oldu. kullanan, kÂr edeniniz vardır eminim ancak genele bakarak konuşuyorum; her şey gibi bunda da kulaktan dolma laflarla, bilgilerle zengin olunamayacağı aşikar. bakkal hüseyin abi bile ''ripple davası bi sonuçlansın zenginiz.'' tadında bir konuşma yaptı bugün. köstekli saatinle vedalaş eski kafalı kardeşim diyebilirsiniz belki ama halihazırda milyoner değilseniz veya şansınız çoook yaver gitmezse büyük paralar kazanmak loto tutturmak kadar uzakta görünüyor gözüme.
bu aralar ne çok konuşuldu bu konu. ben de bir heyecan bakayım dedim ama o kadar hızlı inip çıkan bir şey ki beni korkuttu vallahi.
Ülke gençleri gelecekten o kadar umutsuz ki bir şekilde ceplerine girecek -göreceli- kolay paranın derdine düşmüşler. Avrupa'da bu kripto para olayına en çok bulaşan ülkenin biz olması beni şaşırtmadı açıkçası.
Bizim insanımızın kolay yoldan para kazanma isteği bitmez. Bitmedikçe de böyle hiç bilgi sahibi olmadıkları şeylere atlarlar.