in turkey we ride camels and camels everywhere

yurt dışında alkol içtiğinizde veya kadın arkadaşlarınız askılı, şort giydiği için sizin türk olduğunuza inanmayan yabancılara bağıra bağıra söyleyenecek kalıptır.
ilk yurt dışı deneyimimde polonyalı bir kızı tuvalet kağıdı kullandığımıza inandıramamıştım. ulan taharet musluğunuz yok, bize peçete soruyorsunuz diye küfürler savurmuştum tabi o anlamamıştı.*
şu son 20 senede arabistan çöllerinin delhizlerine doğru koşar adım yönlendirilen toplum sonrası gayet normal karşıladığımdır. sizler herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz ama sizler azınlıksınız bu toplumda. ben de öyleyim.
Siz bakmayın burada sosyolojik ve siyasi argümanlar ile ülkemizi gömmeye çalışanlara. Buna inanan yabancı insanların her şekilde kendi cahillikleridir. Ben çok ülkeye gitmedim ama yaptığım iş sebebi ile neredeyse haftada bir dünyanın her tarafından insanlar ile muhatap oluyorum ve bir çoğu buraya geldiğinde inanılmaz şaşırıyor. İngiliz bir müşteriyi gayet standart bir boğaz restoranına yemeğe götürmüştük ve adam orada alkol alabileceğine acayip şaşırmıştı. CNR'da yapılan fuara gelen pakistan'lı bir müşteri de manken kızları görüp kızmıştı yani iki tarafın da firikleri yanlış olabiliyor. ABD'li insanları hiç söylemiyorum onlar haritadaki yerimizi bile bilmiyor zaten.