ilk öpüşülen insanla bugünkü durum

Konuşmayalı sayamadığım kadar çok zaman oldu. Benden sonra hayatına giren kişiyle uzun süre birlikte olup sonrasında evlendi. İki çocuğu var. . Birine de benim adımı vermiş. Şaka şaka, yani son cümle.*
evlendi ancak hala peşimden koşuyor. fake hesaplarını engelledikçe yenisini açıyor. yetiştiremiyorum engellemeye. şaka lan şaka ortaokuldaydım kız okuldan ayrıldıktan sonra bir daha haber alamadım.
Geçen yıl evlenmesine rağmen hâlâ ısrarla araması bıktırmıştır.

dipçik not: engelleyince de başka numaralardan ya da sosyal medya üzerinden darlıyor.

Keşke güzelliklerin olduğu gibi kalacağını anlayabilse.
sen onu hatırlıyorsun da o seni hatırlıyor mu ? diye sormama sebep olan durumdur. daha minnoş bir busenin yerini dilli kaşarlı fransız öpücüğüne tercih etmiş olabilir. O yüzden hiç hatırlamıyor da olabilir. Olasılıklar olasılıklar.
evlenmiş, ailesini reddedip karısının soyadını almış. beni 7 kişiyle aldatan kişiden göz yaşartan davranışlar. büyümüş belli.
Benim gibi 22 yaşında ilk öpücüğünüzü yaşayacak kadar bu işlere uzak insanlardansanız net olarak hatırladığınız bir anı olarak kalır. Zihnimde o kadar özelleştirmiştim ki boş gibi ve karşımdakinin dilini gırtlağıma kadar sokmasıyla gerçekleşerek bende bir şok etkisi yaratmıştır. En son kendisiyle artık görüşmek istemediğimi belirttiğim için engellemişti beni. Ulan bir de yaşı benden büyüktü ama insanda olgunluk hiç mi olmaz. Olmuyormuş. Erkeklerin yaşı kaç olursa olsun böyle çocuk gibi davranışlarda bulunması beni fazlasıyla iten bir durum. Eh ben de intikamımı almadım diyemem. 2 ay sonra engeli kaldırıp nasılsın diye sorduğunda resmi bir ifadeyle “iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız” cevabıyla cevapsız şekilde tekrar engellemesine tanık olmuştum.*