hint filmlerindeki müzik ve dans bölümleri

(bkz: bollywood) filmlerinde hint müziği eşliğinde uzun uzun dans edilen bölümlerdir. devlet tarafından desteklenir. bu kadar uzun yapılmasının 2 sebebi vardır. birincisi ülkede insanların üzerinde fakirlik, kasvet ve zorluklar hakim olduğundan insanları eğlendirip sıkıntılarını unutturmak hedeflenmiştir. psikolojik olarak bunun araştırmaları yapılmıştır ve etkili olduğu gözlenmiştir. ikincisi kültürlerini dünyaya tanıtmak ve turist çekmektir. özellikle son 8-9 yılda hint dizi ve filmleri dünyaya açılmış ve turist sayısıda artmıştır.
kişi işbu filmi sinemada izliyorsa, bu sahneleri izlemek zorundadır.

kişi işbu filmi bilgisayar sahibi başka biri ile beraber izliyorsa, bilgisayar sahibi kullanıcısının insafına sığınılır.

kişi işbu filmi şahsi bilgisayarında tek başına izliyorsa, film dans sahnesi sonrasına alınır ve filme öyle devam edilir.
bir sinema mezunu olarak izlemeye bile dayanamadığım bölümdür.
türk filmlerindeki uzun ve anlamsız bakışma sahnelerinden iyidir, insanlar hiç değilse kendi kültürlerini emek vererek yansıtıyorlar.Bizim olayımız ne peki, bön bön bakışmak mı? skdgs Yakında bütün replikleri çıkartırlarsa ve arkadan kulak zarını patlatan müzikleri azaltırlarsa sanat filmine doğru evrilecekler.