hindistan'ın abartılmış bir balon olması

çok garip ülke olması sebebiyle kesinlikle katıldığım başlıktır. ilginçtir ama asla abartıldığı gibi bir ülke değildir.

sinema ve yazılım dünyasında çok başarılı olmasalar at çöpe diyeceğim zaten çöpteler. geçen yabancı ülkedeki insanlara türk yemeklerini tatdırıyorlar hint'liye geldi. kokoreç'i tadıp, bu ne be iğrenç dedi.

şimdi ne yaparsın bunları ?
burası avrupada olsa beğenirdiniz fakat burası hindistan zihniyetli başlık şeysi
havalimanından çıktığınızda burnunuza zınk diye oturan masala kokusu, bir leğen içinde bulaşık yıkayıp aynı zamanda o leğende duş alan insanlar. kendi hayatınızla karşılaştırdığınızda aslında dünyanın en zengin insanı olduğunuz fikrine kaptırması. Ve sokakta ki herkesin size bbakması ve sürekli fotoğraf çektirmek istemesi .
lan adamlar dişlerini fırçaladıkları, tuvaletini yaptıkları yerde duş alıyorlar. ewbıleuwhjewipejwwe daha nasıl ilginç olmasın.
neyse
Hindistan'a abartılmış balon diyip dünyanın başka hiçbir yerinde denk gelmeyeceğiniz görüntülerden söz etmek. Daha ne istiyorsunuz illa her yer avrupa gibi mi olsun. Her yer birbirinemi benzesin
Dünyada farklı insan tanımak istiyorsanız Hindistan'a gidin başka bir yer gerekmez
Her ülke ve toplum yapısı her bireye hitap edecek diye bir kaide yoktur. Kimine harika bir yer gelen kimine hoş görünmez. Bu “abartılan bir balon” olduğunu göstermez.