her yere sıçabilen insan

/ 2
Kategori seçerken zorlandığım başlık. Bok diye kategori bulamadığım için diğere açtım. Neyse, tanıma gelecek olursak, askerde, misafirlikte, doğada, otogarda, temiz veya pis her türlü tuvalette işini görebilen insandır olarak tanımlardım eskiden. Şimdi biraz daha esneğim. (bkz: hastaneye sıçan teyze) videosunu gördükten sonra, hayata bakışım çok değişti. Videoyu bulunca ekleyeyim.

Edit: ahanda buldum
Kendi evinde bile sicamayan insan diye debi katagori acip ilerleyeyim
hazırlık okurken tanıştığım arkadaşımın psikolojik rahatsızlığı sebebiyle lisedeyken tuvaleti geldiğinde babasını arayıp kendini aldırtıp evde işini halledip geri okuluna bırakıldığı olaydır. hijyen aramak tabiki doğal ve normal bir şey ama aşırıya kaçınılması psikolojik rahatsızlığınız olabileceği gerçeğini gözler önüne sermektedir.
kıçında bir çok hastalık çıkabilme olasılığı olan insandır, mecbur kalınırsa en azından peçetelerle komple giydirme yapılmalıdır
askerde tuvalette yazıyordu .

sıçabiliyorsan askerliğe alışmışındır demek .
Asla olamadığım insan çeşidi.
Sevgilimin evindeyken o markete gidince sıçmayı alışkanlık haline getirmiş biriyim ben.
Kendi evimden baba evine geçince 2 gün rahat sıçamıyorum.
Benimki hijyen sorunu değil prenses olmadığımı anlarlar diye endişe duyuyorum.
Büyük dedem Karl Marx'ın bu konuyla alakalı çok güzel bir sözü var.

her yere sıçabilen insan - mucitos-PMILN
iyi insandır, kendimden bilirim kimseye zarar vermez. avrupa’nın her köşesine kendimden anılar bıraktım, he bir de arkadaş grubunda sıçamayanlar tarafından ilah kabul edilirsin.
/ 2