hepsiburada.com

(bkz: şark kurnazı) .

black friday adı altında her yerde reklam veren %80 indirimlerden bahsedip, önce bindirim sonra indirim yapan alışveriş sitesi. ürünlerin fiyatlarında hiç bir değişiklik yok, nadir denilebilecek indirimler var ki onlara da indirim denmez. ya hadi biz takip ediyoruz neyin ne olduğunu biliyoruz ama bilmeyen insana yazık değil mi. adam bi anda ''aaa şöyle büyük indirim yapmışlar'' desin de gazla alsın bi şeyler diye uğraşıyosunuz heralde.normal zamanında daha fazla indirimler uyguluyor böyle şaşalı reklamlara gerek yok aldanmayın.
Aliaveris cilginligi yaparken bir baktim sepette fazla fiyat var ve ben salak gibi almisim. Sonra bi baktim ayni sehpadan 4 tane almisim 40 tllik sehpa setinden 4 tane evse 16 tane irili ufakli sehpa olacak. Neyse zar zor iptal ettirdim. Gercekten kara bi cuma oldu benim icin :) Bu arada gopro yu iyi aldim vala :)
'sözde' hatalı fiyat girişleri ile bazı ürünlerine yaşanan izdihamın ardından 'özür dileriz' diyerek geçiştirmeyi kendine alışkanlık haline getiren bir sitedir. onlar adına ne yazık ki bunu en son yaptıklarında onlardan ücretsiz bir çanta ve 10₺ kazananlardan biri olmuştum :D
çoğunlukla bindirim üzerine sözde indirim yapan alışveriş sitesi.
fakat hakkını yiyemem, bazen çok uygun fiyata denk getirdiğim şeyler oluyor. black friday indirimi için gireyim dedim, önceki fiyatları inmiş gibi gösterdiklerini gördüm, 100lü demlik poşet çay aldım çıktım.
önce bindirim sonra indirim kendini akıllı sanan insancıklar topluluğu.. ayda yılda bazen uygun ürün oluyor ama genelde fiyatlar yüksek.. garanti mevzusu sıkıntılı uzadıkça uzuyor falan yani kısaca kolay kolay tercih etmeyeceğim bir alışveriş sitesi..
Bu siteden kendime çadır ile mat aldım uygun fiyata acaba çadırı burdan almakla iyi mi ettim bilemiyorum anlayan birisi yardımcı olursa duruma göre kargoya girmeden iptal ettircem
20 gün önce 49inç televizyonu 2800 TL ye veren, 20gün sonra kara cuma adı altında aynı marka modeli 4199 TL'den 2945 TL'ye düşürerek mileti enayi yerine koyan ticari ahlak yoksunu şirkettir.