hayatta kaçırılan fırsatlar

/ 2
(bkz: yekta kopan)'ın bir de baktım yoksun kitabından gelsin: "kimi zaman hesap yapmamalı insan, okun yaydan nasıl çıktığının bile farkına varmamalı."
bir yazı okumuştum kitaptandı sanırım pek emin değilim ama aklıma kazımıştım çok hoşuma gitmişti. "hayat sen planlar yaparken başına gelenlerden ibarettir"
Erasmus fırsatı. Kesinlikle erasmus yapmamış olmak buna cesaret etmemiş olmak hayatımın en büyük pişmanlığı olacak. Dönüp lisans hayatıma baktığımda kendi alanımdaki bilgilerim hariç elimde hiçbir şey yok...
herkesin ailesinde muhakkak fırsat kaçırmakta üstüne olmayan biri vardır. efendime söyleyeyim zamanında şu arsayı alsaydık şimdi çok para ederdi yok efendim minibüs plakası alacaktık o zaman almadık aman işte şu işi yapsaydık daha sırtımız yere gelmezdi zamanında dolara yatırsaydık bilmem neydik vs vs
Üniversiteye başlarken çıkan kyk kredisini almamamdır alsaydım o parayı direk dolara çevirip bankada faizli olarak durmasıdır.Bugun hesapladım o parayı alsaydım 2.5 yılda 40.000tl param olcaktı.
Vapurda gördüğüm o güzelim kıza ilk adımı atmadığım için her gün pişmanlık duyuyorum
gezginler bana cok kızacak biliyorum ama söylemezsem de olmaz. 2014 yılında elde ettiğim greencard ile amerika ya gitme fırsatını geri çevirip, salak gibi maaşı sadece iyi diye sıradan bir işte çalışmak; herhalde hayatımın kaçan en büyük fırsatı olsa gerek.

p.s: o kadar vize aldım, bi giriş çıkış yapsaydım bare
/ 2