havrita

#havritakapatılsın

sözüm ona başıboş köpek haritası olarak ortaya çıkmış zırvalık. bu oluşum yüzünden, bir çok can zehirlenip, iç organları ciddi hasarlar görerek can veriyor. twitter'da, telegram'da ve bir çok mecrada çok kötü görüntüler var. paylaşmaya, link vermeye içim el vermedi. evet sokak canlıları kontrol altında tutulmalı, barınak şartları iyileştirilmeli, ancak sokak köpeklerini bu şekilde hedef haline getirip, sapkın zihniyetlerin kurbanı etmek kabul edilemez. acilen bu web sitesine veya app'ye müdahele edilmesi gerekiyor.
başı boş köpek haritası iken bazı sözüm ona "hayvan sever" derneklerin bağış miktarlarını arttırmak için gündeme gelmek için yarattıkları algı ile ve yalan haberler ile hedef gösterdikleri uygulama
Yakın zamanda hayvanseverlerin ve karşıt fikirlilerin hayvan ölümleriyle ilgili zıt iddialar attığı uygulamadır. Fakat konu hakkında gerçekliğinden emin olduğum tek şey bu uygulamanın sokak hayvanlarının konumunu gösterdiği ve böyle bir hedef göstermenin hayvanların faydasına sonuçlanmayacağı aşikardır. Bu sebeple sistemden kaldırılması gereken bir uygulamadır.