hala covid-19 olmamış yazarlar

Covid-19'un pandemi döneminde gezemeyen gezginlerin yerine gezmiş olduğu şu dönemde uzaylı genine sahip olma ihtimali yüksek yazardır veya semptom göstermeden atlatmıştır. Bu yazarlardan da birisi benimdir.

Şunu belirtmeliyim ki, aile mesleği olarak kendi mesleğimden geriye kalan zamanlarda esnaflık yapmama, Temmuz ayında Türkiye'ye dönmeme rağmen o tarihten beri 5 farklı şehri farklı zamanlarda toplam 12 kez ziyaret etmeme (2 uçak ve sayamadığım kadar otobüs yolculuğu ile), ağustos ayından beri mesleki gereklilik gereği adliye ve duruşmalardan çıkmamama rağmen hala geçirmediğim hastalıktır.
(bkz: ben)
Yazın rail kamplarına gitmiş ve Muğla’dan İstanbul’a otostopla gelmiş biri olarak ayrıca bir de ev arkadaşımın belirtisiz şekilde korona olmasını da işin içine katarsak o kadar çok burun buruna kalıp hala nasıl korona olmadığım konusunda bir şaşkınlık yaşıyorum. Fakat şöyle ki geçen sene şubatta korona Türkiye’de olmadığı halde hayatımda ilk kez yatağa düşüp 2-3 hafta kalkamamıştım bildiğin o sıra koronayı atlattığıma dair garip bir inanç var içimde ama buna dair kanıtım yok.*
Ben hala nasıl yakalanmadım sorusuna cevap bulamadığımdır.
Biri de benim. Bütün yaz hafta sonları gezdim, kamplara gittim, hafta içi de işe gittim (ekibimden kimse de korona olmadı). Maske takmak hariç normal hayatıma devam ettim yani. Evinde oturan korona manyaklarına selamlar.
Dikkat ettim, önlem aldım, elimden geldiğince izole yaşadım ve bugüne kadar yakalanmadım. Ama içimden bir ses hala da çok saçma bi şekilde ve zamanda yakalanacağımı söylüyor.
pandemi başladığından beri aktif olarak ofise gidiyorum, hiç home office çalışmadık, sadece 1 ay kısmi çalıştık, işim gereği sahaya da çıkıyorum, bu zamana kadar neyse ki yakalanmadan atlattık. önlemlerimi hiç gevşetmedim, dış toplantılarda ekstra dikkat, çift kat veya n95 maske vb önlemler aldım, araçla da gidip geldiğim için sanırım şanslı oldum. umarım bundan sonra da kapımızı çalmaz. nazar değmesin *
bugün itibariyle aralarından ayrıldığım kişilerdir. Sürekli ben kovid olmuyorum ya demekten en sonunda kovid oldum gari. Dün felaket biçimde tüm vücudum ağrıyordu ama bugün iyiyim sadece boğazım çok ağrıyor.
#covirgin devam, ilk defa torunlarıma gururla anlatacağım bir anım olacak, inş tabi bilinmez*(covid olacak mıyım + torunum olacak mı)