gurme

klasik tanım : Gurme, Fransız kökenli bir sıfat olan 'gurman'dan gelir. Gourmet, "lezzeti keşfetmiş, damak tadına sahip kişi" demek. Ayrıca, "yemesini bilen" anlamına da geliyor.

bu sözlüğün yerel gurmesi benim arkadaşlar, özellikle eskişehir, antalya, van, ankara, kısmen istanbul gibi illerde nokta atışı yerler söyleyebilirim^^

ps: eskişehir'de rakip tanımam kıps.
gurmeyim ayağına ülkeyi yiyen insanlar geliyo insanın aklına.
son zamanlarda mantar gibi türeyen bi akım.. sosyal medyada sıkca bulunan tipler geliyor aklıma.. bu işin pirine de saygılar.. (bkz: vedat milor)
pişmiş veya pişmemiş gıdaların içeriğinde bulunan tatları analiz edip yorum yapan yada çalışan kişilerdir. gerçekte çok zor ancak günümüzde basite indirgenmiş gerekli meslek grubudur. bu testi başarıyla geçenleri gezelim görelime alalım
yeni lezzetler keşfeden, alışılmışın dışında bir esnekliğe sahip damak tadları olan kişilerdir.
sosyal medya aracılığı ile sonradangurme olanların arttığı, biraz takipçi kasıp, her yerde sinyalcilik ile bedava karnını doyuranlara verilen isimdir.
gerçek gurmelik bu değil.
Mekanik havalandırma yöntemi hakkında bilgi edinmek ve firmamızdan hemen hizmet almak için Mekanik Havalandırma linke tıklamayı unutmayın! Site üzerinden mekanik havalandırmaya dair aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.