gülhan'ın galaksi rehberi

acun ele geçirmeden önce tv8 de yayınlanan Gülhan Şen adlı dünyalar sevimlisi kadının sunduğu gezi programı.
bilgi vermekten çok işin makara kısmını ön plana çıkararak kameraman ve kamera arkasında bulunan ekibiyle muhabbet ederek sempatik bir anlatım yapardı Gülhan hanım ablamız. tv8 sonrasında bir ara trt haber de denk gelmiştim. hala orada devam ediyor mu bilmiyorum ama kadın enerjisi ile kendini izletme potansiyeline sahipti.
instagram sayfasında o sempatikliğini hala yansıtıyor kendileri. buradan ulaşabilirsiniz.
Tatlı kadının tatlı programı. Gezdiği yerlerin önemi yoktu izlemek için, sempatik tavırları, hoş sohbeti ile gönüllere taht kurmuştur.
aklıma otostopçunun galaksi rehberini getirdi. Herif ne yazmış kitabı ya aklıma geldikçe hayranlığım artıyor
Eskiden ayıla bayıla izlediğim tek televizyon programıydı. İzlerken hep bende buraya gitmek istiyorum derdim. Gittiği ve beğenmediğim hiçbir yer yoktu.
Programda gördüğüm ufak tefek bilgileri halen genel kültür olarak insanlara satarım.
Dünyanın en ponçik insanının sunduğu, son derece keyifli bir gezi programı "idi." ilaveten kendileri, Şimdilerde instagram üzerinden kısa gezi videoları çekip sunmaktadır. Gülhan Şen
dünyaya neşe saçtığını düşündüğüm aşşırı pozitif dünya tatlısı gülhan hanımın programı. sürekli güldüğü şakalaştığı harika da bi ekibi vardı. instagram hesabından hala gezi videoları da paylaşıyor. severek izlerdik, gezmeye heves ettiysek sayende reis 💗
Vasat sevicilikte sınır tanımayan yurdum insanının methiyeler dizdigi içi boş sözüm ona gezi programı, tek haneli IQ seviyesine hitap eden şaklabanlıkların içini doldurduğu bir dönemin vakit hırsızı programı.
Çok tatlı insanın neşesine neşe katan bir kadının sunduğu programdı çok severdim
Bir ara sosyal mecradan da takip etmişliğim vardır.
Gezginliğimizin bir parçasını da ona borçluyuzdur belki