goygoyrail plus

girmesi en zor rail grubudur. 33. uyesi olarak katildigim , sadece 5 dakikalikta olsa uyesi olma serefine nail oldugum arkasindan atildigim elit goygoy toplulugudur.

yöneticiden edit: grubun ismi düzeltilmiştir.
goygoyrail grubuna önüne gelini alıp "bu grup bozuldu yua" diyerek içinden çekirdek tayfanın çekildiği grup
Aslı goygoyrail + olan, troll ve etkinliklerde ifşa olmaktan sıkılan goygoyrail adminlerinin, çekirdek bir kadroyla, gizliliği esas alarak açtığı grup.
Mesaj yolladığım fakat daha okunmadığı için alınmamış bulunmaktayım bekliyorum ve bekliyorum öyle bir grup :)
içerdekiler bize anlatsın nasıl oralar
GoygoyRail+ bana göre, grubu aktiflestirmek adına yapılan büyük bir trolldür. Bekleyip göreceğiz.
kesinlikle trol amaçlı atminlerin uydurduğu, gruba renk ve muhabbet gelsin diye yapılıyor gibi geldi bana. eminim gelen mesajları okuyup okuyup gülüyorlardır.

ama eğer gerçekten de böyle bir şey varsa kendi ayaklarına sıkarlar. zamnında inci sözlük ün gerçek anlamda kaliteli ve organize olduğu dönemlerde ünlü olup goygoyrail ile aynı sıkıntıları yaşaması yüzünden inci sözlükçüler ayrı bir sayfa açıp gizli üyelikle alım yapmış, saldırıları ordan örgütlemeye çalışmışlardı. başarılı olamadıkları gibi ana site de etkisini kaybetti. bana goygoyrail de aynı akıbete uğrar gibi geliyor.
facebooku bir amaç değil de araç olarak kullandığım için adım ve soyadım haricinde fotağraf ve kişisel bilgilerimi paylaşmadığımdan fake sayıldığım bu mecrada muhtemelen giremeyecğim gruptur .