görülmüş en garip rüyalar

Sürekli yeniden uyanmayı aranızda yaşayan var mı umarım yaşamazsınız
Herzamanki gibi uyandım lavaboya girdim elimi yüzümü yıkadım kahvaltı yapmak için mutfağa giderken birden en başa sardı uyandım tekrar elimi yüzümü yıkadım yine aynı durum artık farkına varınca heralde ölmek böyle bişey dedim bari annemi babamı görüyüm gitmeden dedim geçtim onları izliyorum öyle annem fark etti oğlum napıyosun felan iyi anne size bakıyorum felan dedim sabah saat 6. Sonra bi baktım bu sefer harbi uyanmışım kaç yaşımda beni yaklaşık 3-4 gün annem yanında yatırmıştı beni
ne kadar kısa süre içerisinde ne kadar çok şey görülebildiğini geçen gün deneysel olarak gördüm. bu muhteşem deneyimi bilim dünyasıyla paylaşmaya üşendiğim için sizlerle paylaşayım:

yanımda uyuyan insan oldu mu dayanamayan biriyim. hele ki ben uyuyamıyorsam...

neyse, gecenin bir yarısı uyandım ve yanımdakini uykunun derinliklerinde, hatta büyük ihtimalle rüya görür halde olduğunu fark ettim. göz kapaklarından ve yüzündeki mimiklerden rem uykusunda olduğu belliydi. üstelik gülümsediğine göre güzel bir rüya görüyordu. çok kısa bir süre izledikten sonra durumu bozmak benim için farz olmuştu. işaret ve başparmağımla burun deliklerini kapattım. ilk nefesi alamadığında anında kaşları çatıldı ve yüzündeki ifade değişti. ikinci nefesi alamadığında ise irkilerek uyandı.*

- noldu ufaklık kabus mu gördün?
- ya çok korkunçtu. tatile gitmiştik, geziyorduk falan. ondan sonra ağaçların arasından değişik bir yaratık çıktı ve bir anda her şey değişti. yaratık bizi kovalamaya başladı. insanlar falan kaçtılar. beni yakalayacakken uyandım.
- ohaa. ilginçmiş. neyse uyu. bölme uykunu. (süper bir şey keşfettim lan!)
- tamam. (tekrar uyur)
- acaba ne kadar sürer rem'e geçmesi? (bekleyemedi. uyudu.)
Hangi birini yazsam bilemedim.

- rüyamda köyde dedemlerdeyim, mutfakta oturuyorum.sonra bir masa ve başında gözbebeği olmayan şişman bir kadın oturuyor. Masanın etrafında boş 3 sandalye daha var.boş gibi ama dolular, görünmüyorlar. Duvarda Yanyana çizilmiş çizgiler var, adam asmacada harf sayısı kadar çizdiğimiz gibi.yavaştan harfler belirmeye başlıyor.derken uyandım.

-bir kere de akarsu içinde farklı zamanları gösteren saatler akıp gidiyordu.bir kız oturmuş ayaklarını suya sokmuştu.
Ben rüyamda bir hortum kestiğini gördüm. Doğal Afet hortumu
Aşırı uç bir gariplikteydi benim gördüğüm rüya. O sebeple entryi dürüst şekilde cevaplasam mı diye arada kaldığım başlık. Her hatırladığımda tüylerim diken diken oluyor ama bir defasında rüyamda memelerimin(göğüs demedim çünkü göğüs ile meme farklı şeylerdir) küflendiğini görmüştüm. Bunun bilinçaltı kaynaklı bir sebebi var mı ya da neden böyle bir şey gördüm hiç bilmiyorum ama cidden etkisinden uzun süre çıkamamıştım. Aklıma ilk gelen ihtimal anneannemin meme kanseri olmasından dolayı bir ara kendimde de olmasından endişe duymuştum. Acaba bu durum mu bilinçaltımı etkiledi bir şekilde bilemiyorum.