google

klişeleşmiş bir durum var ya.abi google amcaya sor yeaa.artık yemek tarifinden telefonun sorununa kadar herşeyi oraya sorar olduk
seo, "açılımı “search engine optimization” kelime grubu olan ve türkçe karşılığı “arama motoru optimizasyonu” olan seo terimi; web sitelerin, arama motorlarında daha üst sıralarda yer alabilmesini sağlamaya yönelik yapılan çalışmaların bütününe denilen bir isimdir. çeşitlli stratejilere ve sürekliliğe dayanan bir çalışmayı gerektiren seo sayesinde, arama motorlarında daha iyi sıralamar elde eden web sitelerin görünürlük olasılığı artar ve web sitelerin daha fazla ziyaretçiye ulaşması sağlanır."
Elimiz kolumuz bacağımız olmuş bir arama motoru.

Edit: googul sayısından geliyormuş kökü. 10 üzeri 100 sayısıdır, kısaca çok büyük değer olarak düşünebilirsiniz. İnce yapmışlar vesselam
dünyayı yöneten bir arama motoru. internet adamların elinde.
İnternetin her alanında yer alan arama motoru ve dünyanın en değerli markalarından birisi. Tüm dünyada çalışan ya da gelir ortaklığı olarak sayesinde gelir elde eden milyonlarca insan vardır. Android işletim sisteminin yaratıcısı olmasalar'da sahibi olan firma geliştiricilere yazılım geliştirme alanında oldukça fazla sayıda destekte vermektedir. Android ve google sertifika eğitimleri için bilginç kurumsal it eğitim kurumlarıdaki google eğitim modülleri ne bakmanızı öneriyorum.
Google, Larry Page ve Sergey Brin tarafından 1998 yılında kurulan bir teknoloji şirketidir. Şirket, başlangıçta bir arama motoru olarak hizmet vermeye başlamış ancak zaman içerisinde bu alana yönelik ürünlerinin yanı sıra mobil işletim sistemleri, mobil cihazlar, bulut bilişim hizmetleri ve diğer teknolojik ürünler de üretmeye başlamıştır. Google, dünya çapında birçok kullanıcıya sahip olan ve arama motoru sektöründe lider konumda olan bir şirket olarak kabul edilmektedir. Şirketin en popüler ürünleri arasında Google Search, Google Maps, Gmail ve Google Drive gibi hizmetler bulunmaktadır.