gökçe'nin tuttu fırlattı şarkısının çalıntı olması

cevaplanabilir entry
boğazımda bir yumru hissetmeme neden olmuş elim olaydır.

öncelikle geniş tanım: gökçe dinçer'in 2011 yılında klibiyle birlikte piyasaya çıkardığı ve tahminen kulağınıza aşina gelen "tuttu fırlattı" şarkısının; gadjo dilo'nun (ne tesadüf!) pek benzer isme sahip "tutti frutti" şarkısından aşırılmış olması.

ilk duyduğumda bunu kabul etmek istemedim. olmaz bu iş dedim. sonunda ne yazık ki kabul etmek durumunda kaldım: gadjo dilo'nun şarkısı

malum hanımefendi daha önce medyada küfür edin, makyaj videosu çekin daha değerli sözleriyle gündeme gelmişti. ayrıca kendisinin bilmem kaç üniversite mezunu olması ve sektörde çalışmış olması da cabasıydı tabii.

neyse yazıma anlamlı bir atasözü ile kapanış yapıyorum: yavuz(!) hırsız ev sahibini bastırırmış.
şunu çalacak vizyonum olsaydı her şey çok farklı olurdu...
tek derdimizin bu olması dileklerimizle dediğim bir olaydır. nasıl yapar ya inanılmaz, gökçe yapma bunu gökçe, boğazımız düğüm düğüm...
bu ablanın yıllar evvel Antalya'da -bir şekilde- konserine gitmiş bulunduk. 6 tane şarkı söyledi 3 tanesi tuttu fırlattı. tuttu fırlattı ile açılış yaptı, başka bir şarkı söyledi, yine tuttu fırlattı'yı söyledi sonra iki tane başka şarkı söyledi kapanışı tuttu fırlattı ile yaptı. garipti, bizi oraya götürene sağlam sövmüştüm.