gitmek istediğiniz yere orda bişey yok denmesi

ağzına vurulası insandır. yav he he bişey yok bi sen biliyon. gitmiş görmüş beğenmemiş zevk alamamış olabilirsin ama bu orda bişey olmadığı anlamına gelmez. her şehrin bir mazisi her sokağın bir anısı vardır. kimisi sokaklarda yürümeyi sever, kimisi ilginç kafelerde çaylar-kahveler içmeyi, kimisi eğlence merkezlerini görmeyi, kimisi tarihi yapıları, müzeleri, kimisi kadın arar, kimisi adam, kimisi muhtaç çocukları arar, kimisi zengin villaları, kimisi karpuz tarlası görmek ister kimisi nasıl kaçakçılık yapıldığını. kimisi yabancı dil arar kimisi içimizden birilerini. kimisi euro kullanılsın der kimisi grivna. kimisi sıcak olsun ister kimisi serin. birinden biri mutlaka vardır o şehirde, sen boş gözlerle baktıysan güzelim şehrin suçu ne?
bakınız: paraguay. orada hiçbirşey yok, yok, yok, yok, yok, yok, yok.
dipnot: sigarası çok güzel ve yaşamak çok ucuz.
İlla vardır her insanın bir yeteneği olduğu gibi her mecranın da kendine göre gezilecek görülecek yeri vardır.
dünyanın en saçma yorumlarından birini yapan insandır. bi kere her gezginin bir yere giderken kendince bir amacı vardır sırf boşluktan dolayı gitmekte buna dahil. bunları söyleyenlerin çoğuda zaten sırf club vs. için giderler bir yere ama belki benim için sırf oranın yerlisiyle oturup konuşmak ya da ne biliyim oranın yöresel tatlarını vs. denemek bile güzeldir. sonuçta güzellik görecelidir.
eğer pkklı görmekten zevk alıyorsanız brüksele gidin ama eğer hiçbişey görmek istemiyorsanız oslo'ya gidin, bratislavaya gidin.
amaç sadece oranın bi yerlerini görmek değil. benim bakış açım biraz da oradaki insanların kültürleri,yaşayış biçimleri ve sosyallikleri.
ben geçen yaz budvaya gittim. aynı kıbrısa benziyomuş. hatta girneye. gerçi oraya da gitmedim ama ne bilim ayvalığa benzeten de oldu.
benim derdim o değil ki. deniz ve kum dedin mi türkiyede 1000 basacak yerler de var. ben orada mahalle arasında bir ev tuttum,markete gittim alışveriş yaptım,turistik yerlerde değil de halkın gittiği yerlere gittim. motor kiraladım ve doğal güzellikleri keşfettim. inanın bana her şehir gezilmeyi hak ediyorur. arabistan da yaşadım ulan 2 sene.aslına baktığında bişey yok dersin ama var.size arabistan hakkında sayfalarsa döküman yazarım. kimseyi dinlemeyin arkadaşlar. gidin gezin