gidilen konserde canlı yayın yapmak

/ 2
ya bende mi sıkıntı var bilmiyorum yada çok geri kafalı mı düşünüyorum, normal yaşama sahip bir insanın konsere gitmesi onun için özeldir. peki madem böyle özel bir şey yapıyorsun da neden o anın zevkine varmak var iken elinde telefon yok canlı yayın yapayım yok hikayesini atayım. yahu kardeşim o adamın bir konserini izlemek isteyen biri zaten yutupda istediği kadar videosunu bulacak sen neyin peşindesin. amacın reklam mı kuuul gözükmek mi etiket olmak mı? yaşa ulan yaşa anı yaşa abe manyak.
ata sporu oldu artık. gösteriş merakından kaynaklanıyor.
gereksiz bir bak ben de buraya gittim deme çabasıdır. canlı yayın yapılacağına anın tadı çıkarılsa keşke.
Orada olmak ve bulunduğunuz atmosferi birileri ile paylaşmak güzel. Adam dünyanın bir ucundan bir anda o konser sahnesine ulaşabiliyor. Uzatmak gereksiz belki ama bir iki şarkı tadımlık bana keyif veriyor şahsen.
canlı yayın yapılacağına anın tadı çıkarılsa keşke.
konseri dinlemek/izlemek istesem ben zaten giderdim güzel kardeşim neden böyle şeyler yapıyorsunuz.
anı olsun diye, hatıra olsun diye fotoğrafınıda videonuda çek. kimse sana yapma diyemez. ama bunu abartmak gerçekten keyif kaçırıcı bir durum. insan gittiği eğlencenin tadını çıkarmalı. herşeyi ayarında yapmak lazım.
geçenlerde okul şenliğinde güzel mi güzel, bayağı da havalı gözüken bir kızla bakışıyordum. bakışırken "alla alla niye bakışıyoz ki ya baya güzel" falan diye de düşünüyodum. bi 20 dk falan sürdü bu olay artık gidip bir şekilde muhabbet kurma olayını ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım ki!!! çat diye açtı canlı yayın konseri çekmeye başladı. o an neden bakıştığımızı anladım, kız gerizekalıymış.
5-10 kişi ortaklaşa bir bilet alıp, içlerinden bir temsilciyi konsere gönderip kalanların canlı yayından, “ o kadar para verdik.” edasıyla konseri takip ettiklerini düşündüğüm tatsız tuzsuz eylemdir.
/ 2