gezginlerin yaptığı en tehlikeli kamplar

nasıl bir aksiyon puanı beklendiğini merak ettiğim başlık.Alt tarafı kamp yapıyorsun,karşına çıkacak her şey yer seçimine göre öngörülüyor,bence patlamış mısırlar elde patlar
her sene mutlaka gidicez diyerek sürekli ertelediğimiz kabak koyuna bu sene gidebilmemizle beraber en tehlikeli kamp deneyimimizi yaşamış olduk. zaten cebimizde doğru düzgün para yok. kabak koyunuda genelde alternatif insanlar tercih ettiği için orada bir şekilde yolumuzu buluruz diyerek o çamur yoldan koya doğru çantalarla inmeye başladık. biz nereden bilebilirdik ki kabak koyunun çoktan popüler olduğunu ve işletmelerin hemen oraya çöreklendiğini. o yokuşu tekrar çıkamayacağınızı bildikleri için size ufak suyu bile 5 liradan satıyorlar (neyse ki yiyecek içecek stoğumuz vardı). elini neye atsan paralı ve pahalı. düzgün çadır kurulabilecek her yer ücretli. ücretsiz kısım dedikleri yerlerde dolmuş sadece uçurumun kenarlarında yerler var. çadırı öyle bir yere kurmak zorunda kaldık ki 1 metre yanımız kayalık uçurum ve çadır eğimden dolayı yan duruyor. öyle eğim var ki çadırda yatarken bile sanki ayaktayım hissi var. toprak kayması olsa bir avuç toprak , biz ve çadırımız olduğu gibi aşağıya gidicez. sırf bu yüzden kamp boyunca hiçbir şey içemedik çünkü eminiz ki birimizin kafası güzel olsa çadıra giricem çadırdan çıkıcam derken oradan aşağıya yuvarlanır giderdi. çadırı söküp kabak koyundan ayrılırken uçurumdan düşeriz tribimizide orada bıraktık.
Gerizekalı sürüsü kafası basmayan basiretsiz chpli olduğunu iddia eden ve durduk yere dine inanca başörtülü diye küçük kıza laf atan bir grubun yanına atmıştım en tehlikelisi oydu. Halen katil değilim ölmedim de.
Bir de akp li olanı vardır düşman başına .
Kampa sinir olmak için gidiyormuşum meğer.
Artık kimsenin gelmediği yere gidiyorum en azından stressiz oluyorum.
bolu sülüklü göl kampımız.
yerel halktan olduğu iddia edilen bir grup, kamp alanına av tüfekleri ve baltalarla dalmış bulunup sağa sola saldırmışlardı. çadır, motosiklet ve araçlara zarar vermişlerdi. uzun uğraşlar ve saatler sonra jandarmanın gelmesiyle sular durulmuş, sabah olunca da olay yeri terk edilmişti.

sülüklü gölün sakarya'ya bağlı olmadığını da jandarmanın orası bize bağlı değil, bolu jandarmayı arayın demesiyle tescilledik.

şahane bir kamptı : dd