gezginfest gönüllüleri ve yöneticileri

Festival alanından sorumlu olan ve işleyişin doğru bir şekilde ilerlemesini sağlaması gereken oluşumdur. Lakin kendileri festivali düzenleyen kişilerden daha fazla egoist ve ne oldum budalası oldukları için hiçbir iş yolunda gitmemiştir.

Gezgin Sözlük yöneticilerine köpek çeken ve daha sonra standa gelerek alanda bir yeri soran all access arkadaş umarım burayı okuyorsundur. Yetkilerin ve egolarının insanlığının daha gerisinde kalmasını diliyorum.
Festival boyu çok uğraşmış ve çok yorulmuş kişiler. Aksaklıklar olur, kocaman festival, normaldir. Ellerinize sağlık diyorum.
çok istememe rağmen ikinci kez aralarında bulunma fırsatını kaçırdığım ekip.
her geçen sene dahada güzelleşen festivalimizde bu sene katılamamanın hüzüntüsünü yasıyorum .
içlerinde bulunduğum gruptur. herkesi bilmem ama kendim ve tanığım insanlar adına konuşabilir ki festival güzel geçsin diye büyük fedakarlıklar yapıyoruz. tabii ki içimizde görevini kötüye kullanan, görevini yapmayanlar vardır, onlara bir şey diyemem ama herkesi mimlememek lazım.
kendimizden fedakarlıklar yaparak güzel işler ortaya koymaya çalıştığımız, güzel arkadaşlıklar edindiğim güzelim insan topluluğudur. şöyle ki evet aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oluyor, elbet olacak ama onlarda bazı şeylerin nasıl yürüdüğünü öğrenecekler. bizde o yollardan geçtik ve şimdi hep beraber güzel bir iş çıkartmak önceliğimiz.