gezgin sözlüğün ihtiyacı olan şey

/ 2
sol frame'de kudurtucu başlıklara ihtiyacı vardır sözlüğün.

bir kaç gerek sağcı gerek solcu gerek gezgin kudurtucu başlıkların açılmasıyla sözlükte bir hareketlenme başlayacaktır.

şayet kimse beni kolluk kuvvetlerine şikayet etmeyecekse bu görevi seve seve üstlenirim.

eğer hala hareketlenmezse de bazı entryler girerek sözlüğün kapatılmasına yol açarak, twitter'da #freegezginsozluk tag'inin oluşmasına vesile olurum ve sözlüğün reklamı yapılmış olur.
Sözlüğün ihtiyacı olan şey Bestami'nin ana gruplardan buraya yönlendirme yaparak en azından haftada bir facebook'ta başlık tanıtımı ve yine yönlendirme. Onun dışında ekşi formatında gereksiz iki kutuplu siyasi çekişmeler bir zahmet uzak kalsın.
Burayı zaten ekşi sözlükdeki gibi saçma sapan başlıklar yok diye seven biri olduğumdan ötürü bence şu anki gidişat ve güncel şartlara uygun reklamlarla iyi olabileceğini düşünüyorum. Kargaşaya filan ihtiyaç olduğu düşüncesi fazla kolaya kaçma ve taklit sayılır. Her mecranın kendi özü vardır ve o özün ne olduğunun net bir biçimde anlaşılması gerekmektedir.

Edit: imla
(bkz: aktif yazar) ve (bkz: reklam)
eski yazarların yeniden aktif olması lazım acilen,
herkes nerde abicim?
başlıklarda öğretici şeyler görmeyi seviyorum. hop yeni bi şey mi varmış, aa bu da neymiş, hadi canım böyle bi yer de mi vaaar diye diye başlıklarda dolaşmak çok zevkli. böyle bir canlandırmaya ihtiyacı var sanırım. ilk zamanlarında her gün bir sürü yeni başlıkla karşılaşıyorduk
uygulama desteği sağlandıktan sonra, günlük yada belki haftalık konular belirleyerek güzel tartışmalar yorumlara açılabilir
Daha fazla aktif yazar ve bence etkileşim. İlk zamanlar gibi başlıklar akmıyor. 1 yazı yazıyorsunuz, 2 gün sonra gelip baktığınızda aynı yerde ne tepki var ne de değişme. Buraya yazmak dağlara yankı için bağırmak gibi. Dönüp dolaşıp kimseye yetişmeden yine kendinize sesinizi duyuruyorsunuz.
fikirlerim;

- ortalığı mikser gibi karıştıracak troll kadrosu,
- fuckbuddy aranıyor ilanları,
- gezginsözlük buluşmaları,
- gezgin şeyler gibi ortalama üstü entry'lerden oluşacak bir platform,
- evir çevir entry girilebilecek başlıklar,
- okuyanda oha bu benim aklıma nasıl gelmedi algısı yaratacak metinlerin varlığı

aklıma geldikçe editlenecektir.
/ 2