gezgin birine aşık olmak

cevaplanabilir entry
/ 2
Ne ben onu tanıyorum ne o beni ama aynı üniversitede okuyoruz. İnstagramdan görüyorum her yeri geziyor çadırını alıp. bir gün cesaretimi toplayıp gideceğim diyorum olmuyor. İlk defa böyle biriyle karşılaşıyorum hem ikizim gibi hem gözleri güzel. Hayat ne garipsin böyle.
yapmayın bak manyak olursunuz. yapmayın yanarsınız. ben yandım siz yanmayın kardeşlerim yapmayın...
sağlam ve güzel bir ilişki ortaya çıkarabilecek durumdur.

neden derseniz; birini yolda çok net tanıyabilirsin. eğer aşık olursan gerçek ona aşık olmuş olursun bu da günümüzdeki sahte ve samimi olmayan ilişkilerden sizi ayırır. daha sonra kamplara gidip beraber yıldız seyretmek ve nice gezgin aktiviteleri sizi bekler.

entry oluşturan yazara tavsiyeme gelince; geziyorsan git konuş bence.
hiç ama hiç başıma gelmemiş durumdur. gelsin isterdim. çok güzel bir birliktelik olurdu.
Şehir dışı ulaşımda toplu taşımadan nefret eden birini toplu taşımayı sevdirtecek bir durum ...
Mantıklı bir karardır. Aşkta mantık aranır mı? e aranır tabi kiii. mantık lazım mantık olmadı mı o aşk manasızlaşıyor. sonra hiçbir ortak yönünüzün olmadığı birine gidip aşık oluyonuz sonuç fiyasko. gezgin iyidir eğer siz de gezginseniz ya da gezginliğe meyilliyseniz. Mükemmel kombin. Fakat benim ilgimi çeken gezginlerin ilgisini genelde gezdiği yerler çektiği için daha aşık olacağım doğru gezgini bulamadım. Tamam gezme ilgisini kaybetsin demiyorum aksine alevlensin ama ben de onun ilgisini çekeyim yani. Size ilgi duymayan biri size aşık da olmaz. of ne diyorum ben ya? çok uzattım şu an.
Bu dünyada ya okuyana aşık olacaksın ya da gezene. Benim tercihim gezene aşık olmak çünkü okurken öğrenemeyeceğin şeyler var.
ya gemiye liman olunur, ya da gemiye yandaş olunur. belki de aynı gemide yoldaş olunur.
aynı zamanda sadakatsiz birine aşık olmaktır. mission complate olduğunda sizi öylesine bırakıp başka bir gezginle yoluna devam edecektir.

edit: imla
/ 2