gelecek seçimde muhalefetin cumhurbaşkanı adayı

bir sonraki seçimin 2023 yılında olduğunu düşünürsek sadece tahmin edebiliriz şu andan.
benim tahminim ekrem imamoğlu'nun olacağı yönünde.
birçok seçim anketinde mansur yavaşın malum kişiyi geçtiği görüldüğünden mansur yavaşı aday göstermek yerinde olacaktır.
Mansur Yavaş'ın olmasını çok istediğim fakat 1 dönem daha Ankara Büyükşehir belediye başkanlığı yapacağını sonrasında eğer o günün şartları uygunsa aday olacağını düşünmekteyim. Stratejik olarak 25 sene Melih gökçek hükumdarlığından sonra böyle bir değişimin sabit kalabilmesi, CHP açısından ki bunun için ''Alper Taşdelen'' veya ''Fethi Yaşar''ı aday göstereceklerini düşünürsek büyük imkansızdır. İlk seçimde hemen belediye kaybedilir. Şuan Mansur yavaş ismi hem partinin hem de liderinin önüne geçti. Bu yüzden mansur yavaş'ın bırakması demek Erdoğan'ın da bırakması gibi olacaktır. CHP Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni kaybetmiş, Erdoğan ise AKP hükümetinin sonunu hazırlamış olması gibi.
Muhalefet dediğimiz sadece Cumhuriyet Halk Partisi mi yoksa bir ittifak mı olacak onu bilmiyoruz. Siyasette kaypaklık esas olduğundan 2023 yılı için şimdiden konuşmak boş lakırdıdan başka bir şey olmayacaktır. Ben şahsen Meral Hanım'ın Milliyetçi Hareket Partisi'nin başına geçmesini bekliyorum seçimlere kadar. Karşı taraftan oy kapma durumuna en müsait kişi şu an için Mansur Yavaş ama onu da söylemiş olayım.
Bu topluma layık olan aday imamoğlu'dur. Umarım seçim sonucunda onu cumhurbaşkanı olarak görürüz.