gain medya

İos ve Android üzerinden yayın hayatına başlayan yeni dijital platformdur.
dinçer işgel den duyduğum platform. kendisi instagram'da istanbul sokaklarından karakterler çeken, ve kendine has yöntemi ile çok keyifle yansıtan biri, artık çekimlerinin bir kısmını da buradan yayınlamaya başlayacakmış.
Günlerdir herkes Exxen ile ilgili konuşurken sessiz sedasız ortaya çıkmış dijital video platformu. Engin Günaydın, İlber Ortaylı, Ahmet Mümtaz Taylan, Vedat Milor, Mirgün Cabas gibi isimler ile anlaşmışlar. Engin Günaydın'ın devin özgür çınar ile yapacağı dizi 10'ar dakikalık bölümler halinde olacakmış, farklı bir iş olacağa benziyor.
sabahları yataktan kalkmadan önce bir sürü içeriğini amansızca tükettiğim platform. ilerleyen günlerde paralı olacağını tahmin ediyourm.
Mücbir Yılbaşı için indirdiğim ve nasıl olduysa her gün ziyaret edip içeriklerini izlediğim bir platform. Yalnız videoyu ileri alma, çıkış yaptıktan sonra tekrar girme, yan sekmeye alınca kalınan yeri saklamama gibi pürüzler giderilmediği sürece ziyaretten vazgeçmeyi düşünüyorum.
Uygulamanın playerı olsun, kendi bugları olsun çok fazla eksiği olduğunu düşünüyorum.
Az evvel acaba nasıl içerikler var diye düşünüp üzerine bir de ücretsiz olduğunu öğrenip hemen indirdiğim ve birkaç şey izleyip içeriklerine bayıldığım platform.
şöyle biraz göz gezdirdim ve ben bunu nasıl duymadım daha önce dediğim uygulama.