futbol fanatiği kadın

Çoğu yerde oluşturulmuş algıların aksine her cümlesinde küfür etmeyen, futbolun heyecanını seven ve sevdiren, maçlara holiganlık için değil gerçekten takımını desteklediği için giden kadınlarımız mevcuttur. Futboldan anlamak, hangi takım yenerse veya yenilirse fikstür ne olur bilmek için bir erkeğe ihtiyacı da yoktur. ofsaytın ne olduğunu da bilir, transferleri de takip eder, diğer takımları da. yani bu erkeklere özgü bir durum değil beyler! aşağılamayınız, küçümsemeyiniz futbolu sevmenin, takım desteklemenin cinsiyeti oluşturan ögelerle hiç bir alakası yok, bilin istedim..

Not: istisnalar kaideyi bozmaz, algıda seçici olmayınız.
Net iticidir. Şimdi cinsiyetçi falan rerererörörö birsürü şey diyebilirsiniz ne cinsiyetçi ne de insanların özgürlüklerine karışan biri olmayaraktan söylüyorum normalde kim ne yapıyorsa yapsın abi kafasında olmama rağmen bir türlü oturtamıyorum yani kısaca iticidir.
*Seri dislike Editi* dislikelara baktiktan sonra bir ekleme daha yapıyorum ayrıca itici olduklarını söyleyenlere tahammülü olmayan iticilerdir.
bir spor dalına heyecan duyup, heyecanla izleyen, sevinene saygımın sonsuz olduğu, ancak taraftar gruplarındaki holiganlar gibi çirkinleşip,küfürler eden, laf dalaşına giren kadınlar net iticidir. Erkekler de iticidir. Babanınız oğlu gibi savunmayın şu sporcuları da takımları da keyif alın bırakın. Adam transferden aldığı paraları çatır çatır ezerken birbirinizi kesiyorsunuz takım için.
Fanatiklik noktasında olmasa dahi futbol maçı izlediğim sırada içimden bir holigan çıkıyor. Cidden o anlarda arkadaşlarım dahi beni tanıyamıyor. Üniversite maçında fakültemizi tutkuyla desteklediğimi gören sınıf arkadaşlarımın ve hocalarımın gözlerindeki şaşkınlığı çok net hatırlıyorum. Ne yani kadınız diye içimizde bir holigan yaşayamaz mı? Cidden futbol maçı izlemek bana yaramıyor. Tabi bu canlı olarak izliyorsam gerçekleşiyor sadece. Mahallede az futbol oynamadık bea o kadar da olsun hani.