funda esenç

yeni istanbul havalimanında uçağın rötar yapmasından sorumlu olarak görevli banko görevlisini sorumlu tutan bir sözde modern, çomar, hakaret, aşağılama ve tahrik edici davranışlarda bulunan kişidir. midem bulandı izlerken, egosu içinde boğulmasını diliyorum kendisinin.
tanım: seküler çomar.
link
alternatif link
kendisine ait epey bilgi bulunmuş.
linkedin
instagram hesabına yorumlar yağdırılınca kapatmış, isim değiştirip gizliye almış. firmasına şikayetler yağdırılmış ama kendisi genel müdür.
uçağı rötar yapınca checkin işlemlerine yardımcı olan personele hakeretler yağdıran, onu kışkırkan sonra da temas yok bana dokunma diye bağırınan rezil bir insan. bir kadına olarak bir kadına zulmeden, küfreden iğrenç bir insan.

yok olsa keşke böyle tüm insanlar bir anda hiç varolmamışlar gibi.

daha da acısı bu densiz kadın personele hakaret ederken ssi çıkan sadece bir iki kişi var; sesi gür biri de çıkıp ne diyorsun sen dememiş biri de güvenlik çağırtıp onu defetmemiş; yazık. kadın olduğu için ayrı, insan olamadığı için ayrı, aynı havayı tenefüs ettiğimiz için ayrı üzüldüm.
yaptığı ayıbı görmekle birlikte şu an söz konusu olan linci hak ettiğini düşünmüyorum. bu linç kültürünün sokakta insan taşlamaktan farkı yok maalesef.

dava açılsın, ceza alsın hatta ibretlik bir ceza alsın lakin şahsi fotoğraflarının boy boy sosyal mecralarda yayınlanıp üzerinden kin kusulması insani bir davranış değil.

kalabalık olduğumuz zaman linç edelim, azınlıkta kaldığımız zaman linç yiyelim. hukuk bu değil.
Bu rezil kadın üzerinden bile siyaset devşirip işçi emek edebiyatı yapan;işte bunlar hep cehapeli deyipte bu olayda bile toplumu kutuplaştırmaya çalışan kitlenin tüm ülkeyi yolsuzluğa bulamış birer kan emici olması da ayrı bir ironi.