fullegitsin

sürekli yollarda olanlar için hayat kurtaracak cinsten uygulama. bildiğin sizi yakıtı nereden alsam, para var mı, yetecek mi derdinden kurtarıyor. en önemlisi de iş seyahatlerinde yaşayabileceğiniz muhasebeden kaynaklı bütçe çıkışmadı benzin istasyonunda para bekle derdinden sizi kurtarmaktadır.

uygulamanın şöylece bir ekranı var.
fullegitsin - yoltutkunu-eQjsq

etrafınızdaki anlaşmalı istasyonları gösteriyor. oralardan indirimli yakıt alabiliyorsunuz. en güzeli de temassız bir şekilde ödeme imkanı sunuyor. pandemi sürecinde faydalı bir özellik.

en önemlisi şirket muhasebecisine para bitti, yakıt parası gönder, yok fiş kayboldu ben nereden bileceğim yakıt aldığını hesap verme derdi yok. anlamayanlar sayfalarına baksınlar. geçerli olduğu istasyonların haritası da var. oldukça kullanışlı. tek kötü yanı var, şimdilik sadece kobiler kullanabiliyor, bireysele hizmet vermiyor. ileride neden olmasın diyelim, süper olur hatta.
Programı bilmem ama ülkede bu sözü söyleyebilen insan sayısı çok azdır. Ben en son geçen yaz tatile giderken söylemiştim 1 yıldan fazladır depoyu hiç fulleyemedim.