full erkek/kadın ortamında bulunmanın dezavantajı

çalıştığım ofiste tek erkek benim ve tuvaleti rahat rahat kullanamamam çok üzücü. kırk takla atıyorum resmen. en uygun zaman içeride yüksek seste müzik dinlediğimiz an. sanılmasın ki gümbür gümbür ama insan yinede çekiniyor.temkinli olmak şart.
aslında avantajları da var.ancak başlık için karakter yetmedi. avantajı ise her gün çayım kahvem ve abur cuburum oluyor.ilginç dedikodular dinliyorum.
tamamı erkek ortamda seviyeler ne kadar yüksek olursa olsun bir süre sonra argo, bel altı muhabbetler başlar, saygı yitirilmeye doğru gider, tamamı kadın ortamda da birbirini çekiştirme, sürekli dedikodu bitmez, denge önemlidir.
bir yerden sonra erkekte küfür, kadında dedikodu baş gösterir ama grup karışık bireylerden oluşuyorsa eğer sohbet daha farklı bir hal alır ve sohbetin seyri gerçekten güzelleşir, bu benim gözlemim sonucu edindiğim izlenim.
ortamda bolca testosterojenin koktuğunun farkında olmam yeterli
ayrıca bu el şakalarını sadece biz erkekler birbirimize yapıyoruz sanıyordum. kadınların da baya maşallahı var beyler.
Full erkekği tercih etmem ama full kadın daha ne olsun.
Makine. Mühendisliği okudum. Zaten ful erkekti yeter amk.
mühendis olunca bir süre sonra sürdüğünüz ruju bile tuhaf bulmaya başlıyorlar. şaka değildir bizzat bu tepkiyi aldım.
- sen ruj mu sürdün ?
+ evet
- ama belli oluyor bu.
*
kadınların ağırlıkta olduğu bir sınıfımız var. devlet yurdunda kalıyorum, orada da her yer kadın. bir süre sonra insan feci bunalıyor. ağlayanlar, avaz avaz bağıranlar, koridorda konser verenler, buluttan nem kapıp saçma sapan alınganlıklara ve kavgalara sebep olanlar falan derken insan çıldırma noktasına geliyor.
denge çok önemli.