fuat ergin

uzun süredir görmediğim, rape neredeyse 30 senesini vermiş, batı berlinli rapper.

7-8 albümü olsa bile, star tvde boys anılar grubundan canlı yayında dayak yemesiyle hatırlayacağımız tombul rapper.

bu saz değil bağlamadır ökkeş.
Boys Anılar grubundan yediği yumruğu hala unutamadım rapper.
"sana puanım dohuz kanka"
yıllar önce televizyonda düzenlenen bir "rap star" yarışmasın jürisi iken bir yarışmacıya 9 puanı bu ifadeyle vermişti.
en nefret ettiğim, yapmacık ve başarısız bomboş bulduğum rapçilerdendir. zaten normalde rap müzik ile aramın pek iyi olduğu söylenmese de bu adama karşı ayrı bir antipatim mevcuttur. "sana puanım dohuz ganga, gerçekten fırisıtayl mıydı" lafları ile iyice irite edicidir.
Beşiktaş’ da bir mekanda denk gelmiştim kendisiyle, tek kelimeyle itici.
Türkçe rap kültürüne gönül vermiş gerçekten bu kültürü düşünen, savunan ve besleyen bir adamdır. Saygı duyulması gereken insanlardan biridir. Türkçe rap müziğin gelişmesinde büyük bir payı vardır. Geçmişini ve yaptıklarını burada anlatmaya kalksam cidden üşengeçliğimden yazamam ama merak edenler youtube da Fuat Epidemik yazıp epidemiğe vermiş olduğu güzel sohbeti dinleyip merak ettiği her şeyi öğrenebilir. Ceza-sago-fuat şu an bu üçlü birbirine küs-hasım buda not olsun. Sagoyu zaten biliyordur takip edende etmeyende ama ceza ile küs olduklarını belki duymamışlar için bilgi olsun.
yıllar sonra albüm yaparak geri dönen ve beni sevince boğan türkçe rapin kilit taşlarından biri olan bir "abi"dir. yeni albümleri dinlenmedi ise mutlaka dinlenmelidir.