fotorail

Bugün açılması fikrini (uzun zamandır aklımdaydı) instagram DM'den bestami köse'ye sunduğum fakat henüz görmediği interrail bölümü. (bkz: dmden yürümek)
Diyebilirsiniz ki "Abi zaten bütün gezginler fotoğraf çekiyor ne alaka." ama sadece bunun için kurulmuş yahut fotoğrafçılığa ekstra tutkulu kimseler için bir deva niteliğinde olabilir, bu sayede gezi tutkunu olan yarı profesyonel ve profesyonel fotoğrafçılar daha da rahat buluşabilir.
Başlığı görünce oha böyle bir grupta mı varmış diye sevindiğim sonrasında entryleri okuyup aydınlandığım durumdur. Son enrtydeki grup linkine tıkladım umarım güzel bir oluşumdur.
desteklediği ve katılmak isteyeceğim bir grup olacaktır. fotoğraf çekim teknikleri üstüne konuşalacak, fotoğrafların detayları yorumlanacak, fotoğraf ilgilileri üzerinde faydalı olabilecek bir gruptur ayrıca.
son dönemde popüler olan mobil fotoğrafçılık üzerine de faydalı paylaşımlar olabilir. gerçek fotoğraf severler bu fikrime karşı çıkacaktır ancak artık çoğu telefonda çok ciddi pro mod özellikleri ve kaliteli lensler var. çok da iyi çıkan işler var.