formula 1

artık eskisi kadar popüler olmayan spor dalı. 90 ve öncesinde doğan nesil için sabahları kalkıp ntv'den takip ederdik. mika hakkinen ve michael schumacher kapışması ile formula 1 son demlerini yaşadı ve asla eski popülaritesini yakalayamadı.
2021 sezonunun ilk yarışı olan bahrain grand prix'ini an itibariyle (bkz: lewis hamilton) kazanarak yeni sezona giriş yapmıştır. mercedes'in dominasyonu bu yıl sona erecek mi acaba takipteyiz.
geçtiğimiz hafta itibarı ile #bahraingp ile yeni sezonu başlamış motorsporları organizasyonu. hamilton'ı zerre sevmiyorum, büyük bütçeler, iyi araba ve kayırma ile bu istikrarı sürdürüyor. harici bir yeteneği yok diye düşünüyorum. arkasındaki takımın stratejileri çok iyi.

favorim, aykırılığı, arsızlığı ve genç yaşı ile max verstappen
28 mart 2021 bahreyn Gp'de son iki tur kala Max kendi becerisi ile geçti Hamilton'u fakat yarışın yarısında problem olmayan pist sınırı dışına çıkma durumundan dolayı takım kararıyla anında bıraktı liderliği. Ben olsam basar geçer kaybedeceksem de ceza ile kaybederdim. Max'den bu manyaklığı bekledim ama yapmadı. Tuttuğum takım olan ferrari ise her ne kadar aracı daha iyi hale getirdiğini açıkladıysa da diğer tepe takımların yanına bile yaklaşamıyorlar, bu yıl takımlarda muhtemelen 4. olacaklar.