flörtlerini sıraya koyan insan

İlişkiler temelinde özverili birliktelik ve samimi tepkileri içermedikce gerçek bir şey çıkmaz ortaya. Son zamanlarda türeyen və normalleştirilen herkesle flört edebilme gevşekliginin başından sonuna kadar şerefsiz bir hareket olduğunu söylemekte fayda var diye düşünüyorum. Flörtlerini sıraya koyup hepsini ətrafında tutarak kendini yalnızlıklarda en azından gönül eğlendiririm garantisine alan beylerin sayısinin yükseldiği gerçeği ile bu beylerin onlardan hoşlanan, onların hoşlandığı ve en olabiletesi yüksek olan kişiyle genelde, diğer muhtemellerle de özelde fingirdestigi gerçeği yarışır cinsten. Doyumsuzluk p*cligi diye bir vebanin koynunda olan erkek kafasında yaptığı sıralamaya göre kendine en iyi geleni yakın markaja alıp diğerlerini de asla hayatından çıkartıp risk almamak adına mutlaka arkadaş, iyi kız, çok saf kız, muhabbeti iyi gibi bahanelerle ətrafında tutar. Kesin və net çizgileri olmayan bu gevşeklere 'biz birlikteyiz farkında mısın, x kişi senden hoşlanıyorsa hala ona ümit verir tarzda ətrafında tutman ne kadar doğru' derseniz '-en ne yapayım, kız benden hoşlanıyor diye kızı aforoz mu edeyim' diyerek yakınırlar . Dertleri kızı kırmamak ya da üzmemek değildir. Bazı günler sizden sıkıldıklarinda geceleri mutlaka o gariplerle o gün doymayan nefislerini karşıdaki saf kızın ona karşı olan ilgisi ile doyurur öyle uyurlar. Muhtemel bir ayrılıka da bu garibankarin yine yüksek dozda kendileri ile ilgilenmesine izin verir sonra daha iyi ve heyecanlı bir seçenek bulunca o kızı mutlaka yine bi arkaya və yedeğe alırlar. Bir tane bile ilişkim yok ki aramızda böyle bir ikinci seçenegin adının "iyi kız ya" konulmamış olsun.
Beceriksiz yalanlari yemiyor oluşumuzun başımıza bela olacağı bir başka kandırılma hikayesi de böyle cərəyan etmiş olur.
sanırım sosyal ortamları getirdiği bir şeydir, insanlar yüz yüzeylen söyleyip yapamayacağı her şeyi bu ortamlarda çok rahat şekilde yaptıklarından artık herkesin birden fazla flörtü, birden fazla hoşlandığı kişi var.
tüm flörtlerine saygı duyan insandır; hepsini birlikte idare etse daha mı iyi, sırayla herkesi mutlu ediyor.
şu sıralar çok sık rastladığım yalnız kalmama dürtüsünün getirdiği, insanların kendini değerlerini tükettiği eylem
Zamane gençlerinin değişik eylemleri. Hiç yapmadım desem yalan olur lakin, yaş ilerledikçe kendinizi sıyırmak istersiniz. Neyse sözlük amcası olduğuma göre dağılabilirim
Flörtlerini burçlarına göre rehberine kaydeden insanla eş değerdir.
dershane zamanında bunun listesini sıralayan ve kaç kere ilişkiye girdiğini numaralandıran birini tanıyorum.
millet olarak keşke az'la yetinmeyi bilsek. ne diyim ki.