flört

saçma sapan aşk/aldatılma konulu şarkılar yazmadıkları için türkiye'de değeri bilinmeyen grup. konser performansları mükemmeldir. hiçbir şarkısını bilmeden gitseniz dahi çılgınlar gibi eğlenirsiniz.

benim favorim biz'dir. insana mükemmel bir huzurla karışık umut verir. birçok şarkısı çok güzeldir.
İlişkideki keyifli evrelerden biridir. Her zaman ilişkiye evrilmek zorunda değildir tabi ki bu evre. Çünkü karşılıklı olarak iki kişinin birbirini tanıması ve ufaktan cilveleşmesi sürecidir. Uyumsuzluk ya da uyum durumunda bu süreç ilişki boyutuna evrilir ya da uzatmadan bitirilir.
90s tarzlarıyla gayet keyifli ve eğlenceli havaya sahip gruptur.
sanırım geçen sene bir ara grup dağıldı fakat 1 yıl sürmeden tekrar bir araya geldiler canlı performansları çok tatmin edici olmasa da keyifle dinlenecek parçaları mevcuttur.
"Tehlikeyle Flört" adında sinema filmi olan müzik grubudur
Çok sıcak tonlara sahip olan, en hüzünlü şarkılarında bile mutlaka umut olduğuna inandıran, kesinlikle yerli ve içimizden birileri olduğuna inandığım rock’n roll grubu.

sound ve müziklerinin her yaştan insana hitap ettiğini düşünmekteyim. Zaten kendilerininde en büyük hedefleri bu.

Eski albümlerini daha çok beğenmekteyim. Özellikle anadolu beatBenim gözümde kesinlikle hakettiği değeri göremeyen bir albüm. İkinci en beğendiğim albümleri ise demli albümü. Zaten Türkiye’de gereken değeri çoğu zaman görmediler. Umarım kalan zamanlarda görürler.

Grup aslında kim bunlar ismiyle anılmıştı bir zamanlar. yanılmıyorsam 2000 yıllar civarıydı. Hatta o dönem atabarı Şarkısıyla sağlam sükse yakalamışlardı.

Grubun en sevdiğim yanı inatla hala daha analog müzik yapmayı sürdürüyor olmaları. O sıcak tonları yakalamalarında ki temel sebebin bu olduğuna inanıyorum. (bkz: analog müzik)

2017 sonlarına doğru müziğe 1 yıl ara verdiler. Aslında çok güzel bi standart yakalamışlardı sahne ve seyirci nezdinde. Fakat sonrada öğrendik ki grubun bateristi, timsah a.k.a hakan çağlar Gruptan ayrılma kararı almış. Kendisi solo kariyerine devam edeceğini ifade etmişti. Aralarında ne yaşandı ben bilemem. Ama 2017’de kabak müzik ve sanat buluşmalarıNda oturup iki kadeh içerken gruptan ayrılacağını bana söyleseydi ikna etmek amacıyla elimden geleni kesinlikle yapardım.

Grup üyeleri;
ozan kotra - bas/vokal
ata akdağ - klavyeler/back vokal
çağatay kehribar - gitar/back vokal
orkun bagatur - bateri

Çağatay abiye buradan ayrıca selamlar iletiyorum. Abi bu fenderİn sana artık bi signature telecaster Çıkarma vakti geldi hatta ziyadesiyle geçti. Oturup bi işbirliği yaparsanız müthiş olabilir. Her neyse abi sıcak tonlarına hayranım en kısa zamanda görüşmek dileğiyle saygılar.

Şöyle bir de amatör kayıtları vardı elimde konserden kalma;
Flört - blackbird (Kuşadası gençlik festivali 2016 )