festival festival gezmek

cevaplanabilir entry
/ 2
Nilüfer festivali ve gezgin festivali eğlenceli güzel ama bi o kadar yorucu ama bol bol İçin gezginfest izmir e araba ile gelmeniz tavsiye edilir çok fazla gezilecek yer var (Efes,Meryem ana,Şirince)
Tuvaletler bu kadar çok tıkanırsa millet ya denize ya da kamp alanına çıkartacaklar.
Festival demek rezillikten başka bir şey değildir. Özellikle gezginfest, kapitalist sisteme ayak uydurmanız güvendiğimiz dağlara karlar yağmasıdır...
nasıl olur bilinmez gezgin fest anında yordu beni müthiş efor isteyen olaydır
işin gücün olmaması, paranın bok olması ve tüm o tempoyu kaldıracak bünyenin olması ile başarılı olabilecek eylemdir. aksi halde gerçekleştirmek insanı bitirir.
festival festival gezmek gibi bir niyetim olmamak ile birlikte bir tanesine gidecek zamanım olsa yeterli diye düşündüğüm eylem.
Enerjisine hayran olduğum insandır. Bir otel odasına tıkılmak yerine parasını eğlenmeye,çadır atmaya,güzel vakit geçirmeye tercih etmiştir. Ben çok çabuk yorulup 1 hafta tabiri caizse camış gibi yatıyorum mesela.
her program gibi artıları eksileri olan, zannımca en büyük artısı arkadaşlarınla zaman geçirebilmene ve yeni insanlar tanımana yol açması olan aktivite.
herşey çok güzel ama çöp yığını çıkmasa sonunda dahada güzel olacak nasıl olsa biri toplar kafasını bırakamadık üzücü .
çadırında uzanırken muhteşem sanatçıları dinleyebilmektir.. ama bizden geçti galiba 4 gün yordu bizi otostopun da etkisi olabilir ama gücü yetenlerin yapmaya devam etmesi şiddetle tavsiye olunur eheheheh
/ 2