ev arkadaşı

/ 2
Yakın arkadaşınla eve çıkmak bir çeşit kumardır. Ya çok daha yakın olursunuz ya da birbirinizin yüzünü görmek istemeyecek kadar uzak.
İki kez bu hataya düştüm, insanlar göründükleri gibi çıkmayabiliyor arkadaşlar bence tek çıkın eve. İlla yanımda biri olsun sıkılırım diyorsanız da bir hayvanı dost edinin, en güzeli.
8 yıldır aynı insanlarla ev arkadaşı olan biri olarak pek sevdiğim. toplam 14 yıldır arkadaşız ikisiyle de... üniversiteyi beraber kazanınca bir 6 ay kadar ayrı takıldık, sonra çıktık eve. okul bitti yollar ayrıldı sandık, veda session düzenledik falan, dört ay sonra aynı şehirde iş bulup tekrar bir araya geldik. biraz empati, biraz iyi niyet, gerisi mis gibi olur.

biri evlendi, eşi bize taşındı ahahaha

neyse, yakında çıkacaklar ve tek kalacağım. birey olmak için muhtacım buna ama yalnız kalmaktan da korkuyorum sözlük.
üniversite döneminde 4 ev arkadaşı ile yaşadığım zamanda bulaşık, temizlik ve yemek için saatlerce batak oynadığımızı bilirim. çöpü kim atacak diye oynamışlığımız da vardır.
Geceleri bir garip hallere bürüneni ile aynı odada kalmak cesaret gerektiren şahıs. adam uykusunda haftada en az iki kere boğazlıyorlar gibi ses çıkarırdı uyandırınca da köpek kovaladı, bıçakladılar diye sürekli farklı aksiyonlar söylerdi. Bu bir gün uykusunda bizi haklayacak diyerek yıllar geçirdik, bir şey yapmadı şükür.
İmkanlar yeterli ise gereksiz bir olaydır. Tek kalmaktan sıkıldığında arkadaşlarını misafir edebilirsin. Ama ev arkadaşınla sorun yaşayınca onu kovamazsın.
Eğer ev arkadaşıniz sizin odanizda izinsiz kalıyorsa tekme tokat evden atarsanız sevaptır
uzun yıllar arkadaş olmanın verdiği gazla, pek düşünmeden ev arkadaşı olunca işler bazen istediğiniz gibi gitmez. tanıdığınızı sandığınız insanı yeni baştan keşfedersiniz ve arkadaşlığınız aynı sınıfta olup yüz yüze bakılmayacak boyuta gelir.
türlerine göre değişiklik gösteren özellikleri vardır. çop poseti al da gel diye bakkala yolladik gecen bi tanesini. adam 100 cm'ye 50 cm ebatlarinda siyah torba almis gelmis. arkadas doldur doldur hala aliyor mubarek. once iyi dedik helal iyi akil etmisin zirt pirt cop atma derdinken kurtultuk. ama soyle bir durum olustu, ne zaman cop atmaya ciksak millet bize aq bunlar da iyi cop yapiyor ya da adam kesip icine atiyorlar herald diye bakiyor. he aq hepimiz bay harbour butcher'iz. akilli olun.
/ 2