euro truck simulator 2

pandemiden dolayı seyahat maliyetlerinin ve kültfetlerinin arttığı bu günlerde henüz gerçekleştiremediğim avrupada road trip planımı gerçekleştirdiğim oyun. oyun diyorum çünkü simülasyon sıfatından uzaktır kendisi. w, a, s, d mantığıyla çalışır. farklı bölgelere erişim sunan dlc paketleriyle türkiye'den ingiltere'ye, norveç'e, petersburg'a, italya'ya ve yakında ispanya'ya da karayolu ile bilgisayarınız vasıtası ile gidebilirsiniz :)
TIR simülatörü oyunu. Direksiyon ve vites, gaz kullanarak facebookta yayın yapan gençleri geçtim artık dayılar görmeye başladım. Değişik bir şekilde bağımlıları var bu oyunun.
en çok oyunculu tır simülasyon oyunudur. Online versiyonu ile lojistik şirketi kurararak ekipçe dorse çekme imkanı veriyor. Türkler genellikle daisburg ve clasis şehirlerinde takılır.
direksiyon seti, arka planda çalan yol playlisti, içecek ile, özlenen yolları simüle eden simülasyondur. gün geçtikçe gerçekçiliği arttırılan, güncellemelerle daha çok ilgi çeken yapımdır. yakın zamanda bir dlc ile trakya ve istanbulu da dahil etmiştir. beylikdüzü, hadımköy, avcılar taraflarına kadar gelebilirsiniz. detaylar da oldukça güzel ve yerli yerindedir.
TRT Türkü eşliğinde efsane oynanan oyundur. Farklı DLC ile Kuzey ülkelerinde veya Türkiye'de de yolculuk yapabilirsiniz.