eski sevgilinin geri dönmesi

/ 3
Tecrübeye sabittir. Entry açan arkadaşa sesleniyorum vur götüne yaylansın. Onlar bahane kardeşim yoluna bak sen.
Büyün soğuk kanlılığınızı koruyup ona eski sevgilisindeki eskiyi vurgulayarak yüz vermemeniz gereken durumdur.
ayrılmak istemeyen taraf ayrılıktan sonra birkaç ay ilişki bitmesin diye uğraşır, sonunda vazgeçip hayatına devam eder. ayrılmak isteyen tarafsa ilk başta taviz vermez ama aradan zaman geçince mutlaka geri döner, tecrübelerle sabittir. en kötü özür dilemek için yazarlar. ha kaba davranın demiyorum, ama özellikle başlık sahibine sesleniyorum gönderin gitsin. ya boşta kalmamak için ya da kendini iyi hissettirmeniz için dönerler sadece çünkü, sonra yine siz üzülürsünüz
daha sıkıntılılısı şehre geri dönmesidir.
ya karşılaşırsak diye her daim özenli saçlar, kıyafetler, parfümler... ama pijamanla bakkala sigara almaya gittiğinde karşılaşırsın o ayrı mevzu.
(bkz: geldikleri gibi giderler)
nasıl ayrılmış olursanız olun, hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı gibi, bir öncekinden çok daha kısa bir ömürü olan bir ilişkinin kaldığı yerden devam etme yalanıdır.
emin olun şahsım adına konuşmuyorum, mümkün değil çünkü. gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki, en basit, sıradan ve hatta masumca bir ayrılış olmuş olsa bile, tekrar barışmak, en kötü ihtimalle yine aynı nedenlerden ayrılış demektir. emin olun, hiç gerek yok, vakit kaybı. onun yerine hayatınıza laik ve değecek birini bulmaya çalışın çok daha iyi.
Terkeder, gider evlenir ama ne olursa olsun evlenmeden önce bile yazmaya devam eder. Sonra birgün yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sanki size bir hediyeymiş gibi, zamanında ağzınıza sıçmamıs gibi, vazgeçilmezmiş gibi ansızın karşınıza dikiliverir. İşte o zaman yüzümdeki iplemez gülüş, umursamaz tavrımla kıçına baka baka gidişinin mutluluğunu başka hiçbirşey vermez.
Aradığını bulamayıp yedekte tuttuğunu sandığı stepneye geçirmek için gelen insan tipi..
Eski sevgiliden dost olmaz..
Eski sevgiliyle yeniden sevgili olunmaz adı üstünde eski sevgili..
Aynı dereye ikinci defa girilmez akıllı olun yol verin gitsin :)
iki bocu uçlu degnektir. burada beylik laflar edenlerin cogu basaramaz yazdiklarini.

her biten aşkın sonunda çoğunlukla büyük bir tartışma vuku bulur ve iki insan kendi kabuklarına çekilir. ayrılık sonrası her şey yolundadır fakat belirli bir zaman geçtikten sonra ilişkinizi, kendi hayatınızı birçok şeyi irdelemiş oluyorsunuz. sonrasında ise insanın içine bir pişmanlık düşüyor ne yalan söyleyeyim.
/ 3