erling braut haaland

Borussia Dortmund'un norveçli milli futbolcusudur. Hazır tüm dünya Mbappe ile kıyaslayıp, göklere çıkarıyorken yazayım da sonrasında hatırlatırım. Mbappe gibi bir yıldızı nasıl bu adamla aynı seviyede görüyorlar hala anlamıyorum. Tamam Haland çatır çatır şuan gol atıyor ama bu hem oynadığı lig hem oynadığı takım sayesinde olduğunu düşünüyorum. Lewandoski'ye bakıp hayran olurken, Ronaldo stilinde forvetler görüşmek bu adamı nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum. Bence gerçekten A+ bir oyuncu olamayacak seviyede... Adamda yetenek var ama en üst seviyeye çıkmak için yeterli asla olmayacaktır. Hatta 26-27'lerde maksimum Lazio, Roma, Athletico Madrid, Arsenal seviyesinde kalacaktır. Barcelona ve real Madrid gibi kulüplerde yıllarca oynayabilecek seviyede olduğunu hiç düşünmüyorum. Neyse çok gömdüm ama harbiden oyun stilini hiç beğenmiyorum
Dün* Norveç-türkiye maçında uçuğurcan çakır ile yan yana geldikleri bi pozisyonda ne kadar iri olduğunu anladığım forvet. Uğur yanında kardeşi gibi kaldı fizik olarak.
İleride daha büyük bir yıldız olacağı öngörüsündeyim bu genç arkadaşımız için. vuruş repertuvarı geniş, her şekilde gol atabiliyor. attığı gollerin çoğu basit görünse de yaptığı doğru koşuların, zamanlamanın sonucu bence. 20 yaşında ve katedecek çok yolu var. fiziki olarak düşmez, kendine bakar veya büyük bir sakatlık geçirmezse bu çocuktan daha çooook gol izleriz. halihazırda bugüne kadar çıktığı 117 maçta 94 gol 25 asist muazzam bir istatistik iken hem de.
norveç'li genç forvet. son zamanlarda isminden oldukça söz ettiriyor. geleceğini bilemem ama kendisinde tam bir seri katil tipi var.