erdem gürses

otostopçu gezgin.kişisel olarak tanışma fırsatımız olmasa bile,çılgınlar gibi sosyal medya kullandığım bir zamanlar twitter'dan paslaşırdık. balkanlar,türkiye ve türkiye'nin kuzey batısındaki ülkelere dair gezi notları var kişisel bloğunda. ayrıca bir de kitabı var (bkz: cebimde 1000 dolar sırt çantamda 6 ülke)
buralardaysa kendisi, selam olsun
likya yolunu yürümeden önce ön bilgi edinmek için internette gezinirken denk geldiğim likya yolunu yürüyen ancak bu yol için bot seçimini doğru bulmadığım onun dışında yaptığı yollar gezdiği yerler sebebiyle kendisine imrendiğim bir arkadaş.
baya güzel gezen bir abimiz. kendisiyle karaköy'de oturup çay içip yola, seyahate dair laflamışlığımız var. çok güzel bi adam. türkiye'den nepal'e afet bölgesine yardıma gitmişti diye hatırlıyorum. ulusal medyada haber de olmuştu.

ayrıca likya yolunu türkiye'de bitiren üçüncü kişi oluyor kendisi.

saygılar erdem abi.

(abi bu arada karaköy'de fişeklediğin o çocuklar kamp yapmaya, otostop çekmeye, gezmeye başladı, haberin olsun :) )
geçen hafta 15 kişilik grubumuz ile fener-balat bölgesini bize gezdiren, dinler tarihi anlatımında bölgenin mitolojisinden tutun günümüze kadar olan yaşanmışlıkları zaman koridorunda bize yaşatan kendisini zevkle dinlediğimiz, masal tadında anlatım yapan rehberdir. turizm rehberliği yüksek lisansı yapmış, dinler tarihi konusunda gerçekten anlatıldığı kadar bilgili, samimi, güleryüzlü ve ses tonu çok etkileyici. instagramdan grupça takibe aldık, yurtdışında devamlı turları olduğundan malum ülke içinde yakalarsak bir başka turuna daha katılacağız.